Facebook M WhatsApp ile birlikte gelebilir!

facebook m whatsapp

Facebook M WhatsApp ile çok alakasız görünse de iddialar tam tersini söylüyor. İki servis birleşecek mi?

Geçtiğimiz yıl ekran görüntüleri basına sızan Facebook M isimli asistan hiç tahmin edilmeyen bir şekilde karşımıza çıkabilir. İddialar WhatsApp ve Facebook M’in yollarının kesişebileceğini söylüyor.

Facebook M WhatsApp servisi olabilir mi?

Özellikle son bir yıl içerisinde WhatsApp’ta önemli değişiklikler yapıldı. WhatsApp Web, sesli görüşme özelliği ve geçtiğimiz gün kaldırılan abonelik ücretinden sonra şimdi sesli asistan servisinin WhatsApp ile birleştirileceğine dair bir bilgi var. Henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da haber kaynakları bu iddia ile çalkalanıyor.

Facebook M, arkasında yapay zeka olan bir çeşit asistan hizmeti. Ancak Siri veya Google Now gibi değil sadece metin tabanlı çalışıyor. En azından şimdilik sesli desteği yok diyelim. Ancak iddialara göre Facebook M WhatsApp içerisine dahil edilebilir.

Bilindiği üzere Facebook, WhatsApp’ı satın alarak kendi portföyüne dahil etmişti. O dönemden beri Facebook Messenger ve WhatsApp’ın birleşeceği söyleniyor ancak bu konuda herhangi bir adım atılmamıştı. Ne dersiniz Facebook M ile WhatsApp’ın birleştirilmesi ikili arasındaki ilk ortak özellik olabilir mi? Böylelikle WhatsApp, basit bir mesajlaşma uygulaması yerine çok daha farklı özellikler sunabilen bir uygulama haline gelebilir. Facebook profillerinin birleştirilmesi, etkinliklerin ortak kaydedilmesi gibi detaylar Facebook ve WhatsApp’ı bir araya getirebilir. Önümüzdeki günlerde bu konu çok daha sık konuşulabilir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Su geçirmeyen iPhone 6s kılıfları