Facebook Kullanıcılarını Şoke Eden Karar Ne?

Facebook Kullanıcılarını Şoke Eden Karar Ne

Geçtiğimiz günlerde Facebook sunduğu Messenger servisini uygulamasının dışarısına çıkartarak mobil cihazlar üzerinde farklı bir uygulama olarak sunmuştu. Şimdi ise bu karardan geri dönülebilir.  

Facebook mobil uygulamaları içerisinde fazla kaynak harcadığı gerekçesi ile Messenger uygulamasını dışarı çıkartarak farklı bir uygulama olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Fakat şimdilerde düşük donanımsa sahip mobil cihazlar üzerinde yapılan testlerde Facebook normal uygulaması ve Facebook Messenger uygulaması sorunlar yaratabiliyor. İki uygulamanın açık olması sistem kaynaklarını olumsuz etkiliyor.Facebook Kullanıcılarını Şoke Eden Karar Ne

En İyisi Eskisi mi?

Facebook bu konuda yapılan yorumlara olumlu cevap verecek olacak ki , gelen haberlere bakılırsa Facebook Messenger uygulaması tekrar Facebook uygulamasının içerisine dönüyor. Bu sayede tek bir uygulama ile hizmet verecek olan Facebook bu sayede Messenger üzerinden sunulacak reklam fırsatlarını da kaçırmamış olacak. Şimdilerde Messenger üzerinden reklam imkanları fazla kullanılmıyor.

Samsung ’da İşten Çıkarmalar Yaşanabilir