Eyvah! Renault ve Dacia fiyatları güncelliyor!

1624345968 2021 New Dacia DUSTER 1 scaled

Artan döviz kuru ve diğer gelişmeler sonrasında Renault ve Dacia fiyatlarını bir kez daha güncelleme kararı aldı.

Eyvah! Renault ve Dacia fiyatları güncelliyor! Bildiğiniz gibi döviz kurunda son zamanlarda çok ciddi bir artış ortaya çıktı. Bu artış sonrasında pek çok otomobil firmasının fiyatlarında güncellemelere gittiğine şahit olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Ortaya çıkan son detaylara göre, bu firmalara Renault ve Dacia da eklenmiş vaziyette. İşte detaylar!

Eyvah! Renault ve Dacia fiyatları güncelliyor!

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konumuz ise Renault ve Dacia’nın fiyat güncellemeleri olacak. Halbuki her iki markanın da fiyatlarına zam yapmasının üzerinden çok uzun bir süre geçmemişti.

1624345989 2021 New Dacia DUSTER 7 scaled

Ancak buna rağmen son gelişmeleri dikkate alan yetkililer, fiyatlarda bir kez daha güncelleme yapmaya karar verdi. Tabii ki de burada güncellemeden kasıt, fiyatların artması olacaktır. Çünkü böyle bir durumda bütün şirketler fiyat arttırırken, Renault ve Dacia’nın fiyatlarında indirime gitmesi imkansıza yakın bir durum.

Tabii ki de yapılan güncellemeler sonrasında oluşan son fiyat tablosunu biz sizlerle paylaşmış olacağız. Ancak şunu hatırlatmakta fayda var ki Renault bir süre önce Bursa fabrikasındaki üretimi kısmen durdurma kararı vermişti. Yani zamlarda doğrudan döviz kurunun etkisi olsa da dolaylı olarak üretimin azaltılmasının da payı olacaktır. Bakalım Renault ve Dacia’nın yeni fiyatları ne olacak? Bekleyip göreceğiz.

2022 akıllı gözlükler için önemli bir yıl olacak