Eski sevgiliniz ya da sevmediğiniz birinin fotoğrafıyla tuvalet kağıdı yapabilirsiniz

ttw3e4twe

Tuvalet kağıdı, gündelik hayatta en çok ihtiyaç duyduğumuz gereçler arasında yer alıyor. Boy boy, farklı dokularda, farklı tasarımlarda tuvalet kağıtlarıyla karşılaşmak mümkün.

Peki ya hiç üzerinde fotoğraf olan, hatta üzerinde sevmediğiniz birinin fotoğrafı olan tuvalet kağıdını kullanmayı düşünmüş müydünüz? Belki masum bir şaka, belki de gerçekten bir intikam aracı olarak böyle ürünlerin satıldığını söyleyebiliriz.

https://toiletface.co.uk/, sizin talepleriniz doğrultusunda tuvalet kağıdı üretimi gerçekleştiriyor. Sevmediğiniz biri var, ya da bir arkadaşınıza şaka yapacaksınız, ya da eşinizle birlikte bir muziplik yapmak istiyorsunuz diyelim. İşte bu gibi istekler için başvuruda bulunabiliyor ve kullanılmasını istediğiniz fotoğrafı yollayarak üretim ve ödeme planını seçebiliyorsunuz.

Eski sevgiliniz ya da sevmediğiniz birinin fotoğrafıyla tuvalet kağıdı yapabilirsiniz

Sitedeki kullanıcı yorumlarında, genellikle eşlerin birbirleri için bu tip ürünleri tercih ettiği ve eğlence amaçlı kullanıldığı görülebiliyor. Öte yandan, sevmediği kişilerin yüzlerini kağıda bastırıp kullananlar da hiç az değil.

Çevreye zarar vermeyen, geri dönüştürülmüş kağıt ve vegan mürekkep kullanılarak hazırlanıldığı belirtilen ürünler, kargo aracılığıyla pek çok farklı ülkeye gönderilebiliyor. Evet, uluslararası gönderi kapsamında Türkiye’ye de teslimat mümkün görünüyor. 14 iş günü içinde teslim edilmesi mümkün gönderinin kargo fiyatı ise 194 TL.

Gelelim ürünün fiyatına. Bir rulonun fiyatı kargo hariç yaklaşık 87 TL. İsterseniz 9,71 TL ödeyerek hediye paketi seçeneğini de işaretleyebilirsiniz. Ne dersiniz, gerçekten ilginç, değil mi?

vivo Y70 akıllı telefon incelemesi: Işıldayan tasarım