Epic Games Rocket League’in geliştiricisini satın aldı!

Epic Games

Epic Games, Steam’e rakip olmak için yeni hamlelerine devam ediyor. Epic, Rocket League’in geliştiricisi Psyonix firmasını satın aldığını duyurdu.

PC platformunda adeta tekelleşen Steam’e bir anda rakip olan, özel oyunları ve ücretsiz sunduğu yapımları ile Steam’deki oyuncuları bünyesine çekmeyi başaran Epic, bugün ilginç bir hamle ile karşımıza çıktı.

Epic Games Psyonix’i satın aldı!

Fortnite‘ın geliştiricisi Epic, Rocket League’in yaratıcısı Psyonix’i satın aldığını açıkladı. Bu satın alma işleminden sonra; Rocket League oyununun 2019’un sonlarında sadece Epic Games Store’a özel olacağı açıklandı. 2019’un sonlarında Rocket League artık Steam’de satılmayacak ancak oyunu daha önce Steam’den alanlar oynamaya devam edecek.

Psyonix’in kurucusu Dave Hagewood konuyla ilgili; “Unreal Tournament‘in ilk günlerinden beri Epic ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Birbirimizden neler öğrenebileceğimiz ve birlikte başarabileceğimizin potansiyeli bizi gelecek için heyecanlandırıyor.” açıklamasında bulundu.

Nintendo Switch 8.0.0 güncellemesi ile yükleme süreleri kısalıyor!

Epic’in CEO’su Tim Sweeney ise; “Psyonix her zaman Epic ailesinin bir parçası olmuştur ve bunun resmileştirmekten çok mutluyuz. Psyonix’in Rocket League oyunu ile mükemmel bir ekip ve inanılmaz bir topluluk kurmasına büyük saygı duyuyoruz.”

Epic Games