Hem Android’li Hem Dört Taraflı Ambilight’lı: Philips Ultra HD TV 9800

9800 Front Crop Land v11

 Philips 65PUS9809’da Philips TV’lerin en üst düzey görüntü kalitesi ve Android işletim sisteminin tüm artıları biraraya geliyor.  

Bu yeni model; TV izleme deneyimini daha da zenginleştiriyor. Google tarafından onaylanan Google Play Store erişimi ve mevcut Philips Smart TV özellikleri; çok çeşitli içerik, oyun, uygulama ve hizmetlere erişim sağlıyor. Ayrıca, Philips 65PUS9809 UHD en üst düzeyde görüntü kalitesi de sunuyor. Philips 65PUS9809 2014’ün üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa, Rusya ve Türkiye’de satışa sunulacak.

Philips 65PUS9809, televizyona tam olarak entegre olan Android işletim sistemiyle  sunuluyor. Google tarafından da onaylanan bu özellik, Google Play Store üzerindeki tüm uygulama, hizmet ve içeriğe erişim imkanı sağlayarak Smart TV deneyimini çok ciddi derecede geliştiriyor.

164cm (65 inç) Philips UHD TV, Ultra HD çözünürlüklü görüntü performansına sahip. Perfect Pixel Ultra HD, muazzam derinlik ve kontrasta sahip keskin detaylı görüntüler sunmak için resim kalitesini dijital olarak ayarlayarak optimize ediyor. Televizyon, UHD olmayan içerikleri adeta Ultra HD çözünürlükle çekilmiş gibi detaylı, net ve keskin şekilde görüntülemek için Philips’in yükseltme çözümü Ultra Çözünürlüğe de sahip.

9800_Front_Crop_Land_v11

En son karartma teknolojisi ile en yüksek kontrast

Bright Pro özelliği, kontrastı standart LED arkadan aydınlatma teknolojisinin sunabildiğinden iki kat daha iyi bir ışık çıkışına yükseltebiliyor. İster gündüz isterse akşam koşullarında; daha net parlaklık, derin, kadife gibi siyahlar ve üstün kontrasta sahip, gerçek yaşamı aratmayan görüntüler sunuyor.

Ödüllü Micro Dimming Premium ise en derin siyahları ve en parlak beyazları sunmak üzere kontrastı daha da optimize ediyor. Her bir resmi doğru şekilde analiz ederek 144 segmente ayrılmış doğrudan LED arkadan aydınlatmayı da buna uygun şekilde ayarlıyor.

Philips 65PUS9809, 164 cm (65 inç) ekranını çevreleyen çok ince bir antrasit renkli metal çerçeveye sahip. Özel tasarımı ile hemen göze çarpan ‘edge’ ayaklar üzerinde duruyor. Televizyonun çok şık tasarımı, TV’nin arkasındaki duvara bir ışık huzmesi yansıtan dört yönlü Ambilight ile tamamlanıyor.

Samsung Galaxy Alpha Yakında Resmiyet Kazanacak