Android’li Philips TV’ler 2014’de Piyasada

Philips Ambilight

Philips markalı televizyonları dünyada ve Türkiye’de pazara sunan TP Vision, Android işletim sistemi ile çalışan ilk Philips TV’lerini piyasaya sürmeye yönelik planlarını Las Vegas’taki CES Fuarı’nda açıkladı.

Android işletim sistemi, Smart TV deneyimini zenginleştirirken aynı zamanda daha akıcı ve hızlı bir deneyim sağlayacak. Android işletim sistemli Philips TV’ler 2014 yılının ikinci çeyreğinden itibaren Avrupa ve Rusya ile birlikte Türkiye’de de satışa çıkacak.

Android özellikli Philips TV’ler, Philips Smart TV portal üzerindeki zengin uygulama yelpazesini daha da genişletiyor. Google Play Store üzerindeki Android uygulamalardan oluşan olağanüstü zenginlikteki uygulama yelpazesiyle birlikte mevcut Smart TV uygulamalarını bir araya getiriyor. (Video-on-demand, Catch-up TV ve  music streaming’in de aralarında olduğu Smart TV uygulamaları).

 philips-8000

Son derece hassas olan Android işletim sistemi, yeni güçlü dört çekirdekli yonga ile bir araya gelerek Philips TV’leri Google Play üzerindeki geniş oyun yelpazesini destekleyen dev ekranlı olağanüstü oyun cihazlarına dönüştürüyor. Philips TV’ler Android’i benimseyerek Android ile çalışan akıllı telefon ve tabletlere daha da yaklaşırken kusursuz içerik paylaşımı için Apple iOS işletim sistemini destekleyen cihazlar ile de zahmetsiz bağlantı sağlıyor.

iPad Pro Bekleye Dursun, Samsung’un 12.2 inç Tablet PC’si Ortaya…