En ucuz oyun nereden satın alınır?

en ucuz oyun

Türkiye’de yükselen oyun fiyatları oyuncuları ucuz oyuna yönlendirdi. Peki, Türkiye’de en ucuz oyun nereden satın alınır?

Türkiye’de bildiğiniz gibi oyun fiyatları bir hayli arttı. Konsol tarafında yaşanan hem konsol bazlı hem de oyun bazlı fiyat artışından sonra oyuncular PC’ye yönelmeye başlamıştı. PC cephesinde ise oyuncular en ucuz oyun almak için farklı platformları takip etmeye başladı. Peki, Türkiye’de en ucuz oyun nereden satın alınır?

Enucuzoyun.com ile ucuza oyun satın alın

enucuzoyun.com, PC oyunlarının Türkiye’deki resmi satıcılarının PC oyun fıyatlarını kıyaslayan bir fiyat karşılaştırma sitesi olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz gibi oyuncular oyun oynamayı çok seviyor ve oyuna dair her şeyi takip ediyor. PC oyunları oyuncuların tutkusu durumda ve o yüzden PC oyunlarının fiyatlarını karşılaştırıp en ucuza nereden alabileceğimizi bulmak için bu fiyat karşılaştırma sitesini hayata geçiti.

PS Store Black Friday indirimleri başladı

enucuzoyun.com, PC oyunlarının Türkiye’deki resmi satıcılarının güncel fiyatlarını, fiyat geçmişlerini, oyunların Türkçe açıklamalarını, multimedya içeriklerini, twitch yayınlarını, minimum sistem gereksinimlerini, kullanıcı yorumlarını, ilginizi çekebilecek diğer oyunları, yeni çıkan PC oyunlarını ve popüler indirimdeki oyunları görebileceğiniz bir PC fiyatları karşılaştırma sitesi olarak karşımıza çıkıyor.

enucuzoyun.com

Oyuncuların yeni gözdesi olacak olan enucuzoyun.com PC oyunlarını en uygun fiyatla nereden satın alınabilir sorusunu cevaplıyor. Bu site sayesinde yerel sitelerden oyunları en uygun fiyata satın alabilirsiniz. Eğer sıkı bir oyuncuysanız ve maddi durumunuz oyun satın almaya engel oluyorsa, bu site sayesinde indirimleri anlık takip edebilir ve sudan ucuza oyun satın alabilirsiniz.