En iyi kablosuz şarj cihazları

en iyi kablosuz şarj cihazları

#İŞBİRLİĞİ

Artık üst segment modellerin olmazsa olmazı haline gelen kablosuz şarj özelliği, önümüzdeki yıllarda daha da yaygın bir hal alacak. Peki piyasadaki en iyi kablosuz şarj cihazları hangileri? İşte yanıtı.

Samsung’un da aralarında bulunduğu bir kaç üretici, kablosuz şarj teknolojisini uzun bir süredir kullanıyor. Apple gibi sektörün önde gelen bazı isimleri ise bu teknolojiyi geçtiğimiz yıl kullanmaya başladılar. Sonuç olarak kablosuz şarj teknolojilerinin önümüzdeki dönemde çok daha yaygın hale geleceği inkar edilemez. Hali hazırda yeni çıkan pek çok otomobilde bile kablosuz şarj standları mevcut. Peki evimizde kullanmak için satın alabileceğimiz en iyi kablosuz şarj cihazları hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

İşte en iyi kablosuz şarj cihazları

Hali hazırda satışta olan pek çok üst segment akıllı telefon modelinde kablosuz şarj özelliği mevcut olsa da bu özelliği kullananların sayısı oldukça düşüktür. Bu durumun temel sebebi ise kablosuz şarj cihazlarının, telefondan ayrı olarak satılması.

Yani hiç bir firma yeni bir telefon aldığınızda, kablosuz şarj cihazını da telefonla birlikte vermiyor. Doğal olarak bu durum da kablosuz şarj teknolojisinin hızlı bir şekilde yaygınlaşmasını önlüyor.

Ülkemizde satılan en ucu Xiaomi modelleri

Kablosuz şarj cihazlarının yaygınlaşmamasının bir diğer nedeni ise bu teknolojinin hala makul fiyatlara inmemiş olması. Fakat bu cihazların yurt dışı fiyatlarının da o kadar düşük olmadığını belirtmek gerekiyor.

Bu  yazımızda yurt dışı fiyatlarını da baz alarak telefonu en hızlı şarj eden en iyi kablosuz şarj cihazlarını sizler için sıraladık.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri en iyi kablosuz şarj cihazları listemizle başbaşa bırakalaım.

RavPower HyperAir Stand

RavPower HyperAir Stand

Yurt dışı fiyatı: 46 dolar
Galaxy S9 tam şarj süresi: 3 saat 28 dakika
iPhone 8 tam şarj süresi: 4 saat 25 dakika