En İlginç Kasa Modları

öneçık

İlginç kasa modları yapmak masaüstü bilgisayarların yaygınlaştığı ilk zamanlardan beri ilgi çeken bir uğraş. Kasa modu ile uğraşanlar çok ilginç ve şık kasalar ortaya çıkarabiliyor. Bunlar arasından sizler için seçtiğimiz kasa modlarını galerimizde görebilirsiniz.

Her ne kadar adına masaüstü bilgisayar desek de masanın üstünde duran şey genelde monitör ve klavye oluyor. Kasalar ise büyük sıklıkla masanın altında, hatta iyice kuytu, gözükmeyen köşelerde duruyor. Bunun nedeni elbette kasaların büyük ve yer kaplayan şeyler olması olsa da yine de kasaların sıkıcı şekilleri de onları gizlememiz için neden teşkil ediyor. Normal şartlarda çok ilginç kasa modları görmek pek mümkün değil.

Kasaların bu sıkıcı şeklinden bıkanlar ve farklı bir şey yapmak isteyenler bilgisayar kasalarına çok ilginç modlar yapabiliyorlar. İlk olarak bir hobi olarak görülse de artık yavaş yavaş kasa modu konusu kendi içinde bir sektör haline de gelmeye başladı. Dünyanın önde gelen kasa üreticileri, kasa modu yapanlar için özel modeller üretiyor, mod yapımında kullanılacak aksesuarları satıyorlar. İmkanları artık çok geniş hale gelen kasa modu meraklıları da ortaya çok ilginç kasa modları çıkarabiliyor. Biz de 2016 yılı içinde çeşitli fuarlarda ve etkinliklerde boy gösteren çeşitli kasa modlarından sizler için bir galeri oluşturduk. İşte karşınızda en ilginç kasa modları.