En fazla oynanan mobil oyunlar bakın hangileri oldu (Listeye çok şaşıracaksınız)

Türkiye mobil uygulamalar

En fazla oynanan mobil oyunlar sonunda belli oldu. Listenin önemli bir bölümü kullanıcılar için sürpriz oldu. İşte o liste ve diğer detaylar.

2020 yılının en fazla oynanan mobil oyunlar kategorisi oldukça renkli. Google Play Store ve App Store üzerinden indirilen bu oyunlar, hem görsel detayları hem de senaryosu açısından son derece dikkat çekici.

Listeye bakıldığında oyunların genellikle henüz yeni popüler olduğunu görüyoruz. Ayrıca herhangi bir oyunun çok popüler olması için devasa bütçeler gerekmediği de görülmüş oldu. Listede yer alan oyunlara bakıldığında, neredeyse temel düzeyde oldukları görülüyor. Elbette aralarında daha karmaşık yazılım tabanlarına sahip oyunlar da mevcut.

2020 mobil oyunların yılı oldu

Hem dünyada hem de Türkiye’de mobil oyunlar ciddi bir seviyede değer kazandı. Bunlar içerisinde ilk sırada hiç şüphesiz Among Us var. Oyun son derece temel bir altyapıya sahip. Listede ikinci olmayı başaran oyun ise Join Clash 3D olarak karşımıza çıktı. Bu oyun görebileceğiniz en basit yazılım dillerini kullanıyor ve çok büyük bir yatırım istemiyordu.

En fazla oynanan mobil oyunlar

Hem Google Play Store hem de App Store üzerinden en çok indirilen uygulamalardan bir diğeri de Sushi Roll 3D oyunu oldu. Bu oyun listeye yeni girmesine rağmen ilk sıralarda yer alıyor. Listede 4. olmayı başaran oyun VOODOO, büyük bir başarıya imza attı. Bu mobil oyun da daha yine kolay bir platform olarak bizi karşılıyor.

Listede Call Of Duty: Mobile gibi oyunlar kendisine ancak 7. sırada yer bulabildi. Düşük bütçeli oyunlar yüksek bütçelileri adeta dize getirdi. Peki sizin favori mobil oyununuz hangisi? Yorumlar bölümünden düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.