En Çok Oynanan Android Oyunu: Clash of Clans

clans

Android telefonlardan oynanan oyunlar giderek yaygınlaşmaya başladı. Talep o kadar çok ki bu nedenle ortalıkta bir o kadar android tabanlı oyun var. Bunlar arasında seçim yapmak çok zor. Ama sizin için en çok oynanan Android oyunlarından birsini buldum. İsmi Clash of Clans…

Oyun mükemmel bir deneyim ve eğlence sizlere yaşatacak. Strateji oyunu. Çevrimiçi oyanan oyun, dünya üzerinde milyonlarca beğeni aldı. Oynadığınızda bunu göreceksiniz zaten karşınızda bir değil iki değil, milyonca rakip ve krallık var. Kendinize ait bir krallık kurmalısınız önce. Topraklarınızda yaşam kaynaklarını toplayarak, para kazanacaksınız. Bu paranın iyi kullanılması gerekli. Çünkü saldırı ve savunma için gereken harcamalar var. Özellikle bu oyunda dikkatimi çeken, saldırıda ordunun büyüklüğü veya ellerinde ki silahların gücü kazanmak için çok önemli olmuyor. Etki eden bir durum ama asıl savaşı kazanmanın yolu, askeri kışlada askerlere verdiğiniz taktik ve eğitimler.

clans

Oyunun en güzel yani bu bence. Karşınızda sayısal olarak güçlü olan bir ordu olsa bile yenme şansınız çok yüksek. Zaten bir oyunda da olması gereken bu. Strateji oyunlarında en azından. Mobil üzerinden oyun oynamayı sevenler için çevrimiçi oynanan bu oyunu tavsiye ederim. Eğlenceli ve zevkli bağımlısı olabilirsiniz.