EMUI 11 güncellemesi neler sunacak?

EMUI 11

Huawei telefonlara 2021’de gelecek olan EMUI 11 güncellemesinin detayları belli oldu. İşte güncelleme ile gelecek o yenilikler.

Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’dan gelen haberler; çok yakında tanıtılacak olan EMUI 11 arayüz güncellemesinin Her Zaman Açık Ekran (AOD) tasarımında, Çok pencereli çoklu görevde ve dahili sistem için yeni çeviri hizmetlerinde birçok yeni değişikliğe sahip olacağını ortaya çıkardı.

EMUI 11, 10 Eylül 2020’de Huawei Geliştirici Konferansı 2020’de (HDC) resmen tanıtılacak. Huawei telefonlar için geliştirilen yeni arayüz, Android 11’de yer alan özellikleri benimseyecek ve ayrıca bazı yeni eklemeler de yapacak.

Huawei Band 4 Pro inceleme: 7/24 sizi takip eden akıllı bileklik

Bu yılın başlarında Huawei, Huawei Mate 30, Mate 20 serisi ve P30 serisi dahil olmak üzere OLED ekranlı en iyi akıllı telefonları için renkli ve 3D AOD temalarını tanıtmıştı. Huawei, EMUI 10.1 yazılım güncellemesiyle bu özellikleri kullanıma sunmuştu.

Her zaman açık ekran

EMUI 10.1 ile sunulan yeni AOD sistemi, Her Zaman Açık Ekran saatinin günün saatine göre dinamik olarak renkleri değiştirmesine olanak tanıyacak. Bu güncelleme ayrıca AOD menüsüne üç boyutlu bir saat stili seçeneği eklenecek.

EMUI 11

Çoklu Pencere

Bu, EMUI 10.1’i getiren, Bölünmüş ekran modunda kolaylıkla çoklu görev yapmanıza ve video izlerken veya oyun oynarken kayan bir pencere kullanarak mesaj göndermenize olanak tanıyan başka bir özellik olacak.

EMUI 11

Yeni özellikler

Huawei, daha iyi cihazlar arası ve hızlı kullanıcı deneyimi sağlamak için EMUI 11’e daha fazla dağıtılmış teknoloji özelliği ekleyecek. Kullanıcı deneyiminin EMUI 10.x sistemine kıyasla daha iyi olduğunu ve EMUI 11’in eski cihazlar tarafından kolayca benimseneceğini öne sürüyor.

HDC 2020’deki lansmanının ardından Huawei, Huawei P40 serisi için EMUI 11 beta testini açacak. Ayrıca Huawei Mate 40 serisi, Ekim ayında piyasaya sürülebileceği için EMUI 11 ile önceden yüklenmiş olarak gelen ilk akıllı telefon olacak.