Emoji karakterleri sevenler için fiziksel klavye: EmojiWorks

gercek emoji klavyesi

Mobil cihazlar ile hayatımızın bir parçası olan Emoji karakterleri için ilginç bir ürün geliştirildi. EmojiWorks adı verilen klavye, ilk bakışta standart bir bilgisayar klavyesi. Ancak yakından baktığınızda farkı görebiliyorsunuz. Detayları haberimizde.

gercek-emoji-klavyesi

Emoji karakterleri mobil cihazlar için vazgeçilmez özelliklerden bir tanesi. Mesajlarınızın arasında ekleyebileceğiniz yüzlerce ifadeye sahip olan Emoji klavyesi, fiziksel bir klavye olarak karşımıza çıktı. EmojiWorks, bu karakterlere sahip olan fiziksel bir klavye. Eğer gerçek bir Emoji fanatiğiyseniz, asla kaçırmak istemeyeceğiniz bir ürün olabilir.

EmojiWorks, üç tip klavye modeline sahip. “Alfabedeki karakterlerden fazlasını hak ediyorsunuz!” şeklinde bir slogana sahip olan ürün Windows 10, Mac ve iOS 9 cihazlar ile uyumlu. Klavyenin çalışması için beraberinde gelen bir yazılımın da yüklü olması gerekiyor. Ürün üç farklı versiyona sahip:

  • Emoji Keyboard: 47 karakter 80 Dolar
  • Emoji Keyboard Plus: 94 karakter 90 Dolar
  • Emoji Keyboard Pro: 120 karakter 100 Dolar

Karakterlerin renk tonlarını bile değiştirmeniz için kısayol tuşlarına sahip olan ürün, Bluetooth ile çalışıyor. Apple’ın kablosuz klavyesinin tasarımına benzeyen ürün tam boy QWERTY düzeninde. Alacağınız versiyona göre Emoji karakter sayısı arttığında, bir harfin üzerinde birden fazla karakter oluyor. Bu karakterler arasındaki geçişi “emoji” adı verilen özel bir tuş ile yapıyorsunuz. Ürün oldukça ilginç ve yaratıcı ancak Apple’ın bu konuda nasıl davranacağı merak ediliyor.

iOS 9.1 ile gelen tüm yeni Emoji’ler!