Elephone Türkiye pazarına giriş yaptı! Fiyatlar sudan ucuz!

Elephone Türkiye

Çinli telefon üreticisi Elephone Türkiye pazarına giriş yaptı. Peki, ilk etapta ülkemizde Elephone’un hangi telefonları satışa sunulacak?

Çinli telefon üreticileri teker teker Türkiye pazarına girmeye devam ediyor. OnePlus’ın ülkemize gelmesinin ardından şimdi de Elephone Türkiye pazarına giriş yaptığını açıkladı. Uygun fiyatlı telefonları ile dikkat çeken firma, ilk etapta dört farklı telefon modelini satışa sunacak.

Xiaomi telefonlar 2021 yılında zamlanacak! Uygun fiyatlı amiral gemisi hayal olacak!

Elephone, Türkiye’de ilk etapta üst segmentte yer alan Elephone U3H, orta segmentte Elephone PX ve Elephone A7H ve giriş segmentte yer alan Elephone A6MA modellerini satışa sunacak. Tasarımları ile dikkat çeken bu telefonlar, özellikleri ile de Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek.

Apple niyeti bozdu! iPhone 12 şarj adaptörsüz gelebilir!

Elephone, fiyat konusunda ise Xiaomi ve Huawei’den daha agresif bir fiyat politikası izleyecek. Türkiye’de Elephone U3H 2.999 TL, Elephone PX 1.899 TL, Elephone A7H 1.699 TL ve Elephone A6MAX ise 1.499 TL‘den satışa sunulacak. Özellikle firmanın orta-üst segment telefonu olan Elephone U3H, kaçırılmaması gereken telefonlar arasında yer alıyor diyebiliriz.

Elephone Türkiye

2 yıl Türkiye garantili olarak satışa sunulan bu modeller şimdilik Hepsiburada.com üzerinden satın alınabiliyor. Eğer telefon satın almayı düşünüyor ve fazla bütçeniz yoksa Elephone’un bu telefonlarını mutlaka değerlendirmelisiniz. Özellikle fiyat performans olarak tanımlayabileceğimiz PX modeli 1.899 TL’lik fiyatı ile kaçırılmamalı.

Elephone PX özellikleri

  • 6.53 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde LCD ekran
  • MediaTek MTK 6763 işlemci
  • 4 GB RAM
  • 64 GB dahili depolama birimi
  • 16 Megapiksel ana + 0.3 Megapiksel arka kamera
  • 16 Megapiksel ön kamera
  • 3.300 mAh kapasiteli batarya