Electric Mini Cooper S sızdırıldı: Tek kelimeyle efsane

mini

Electric Mini Cooper S modelinin görselleri ortaya çıktı. Aracın hem dış hem de iç tasarımı büyük beğeni topladı.

Electric Mini Cooper S sızdırıldı: Tek kelimeyle efsane. Electric Mini Cooper S modeli adından da anlayabileceğiniz üzere firmanın tamamen elektrikli ürettiği bir otomobil. Araç 2023 yılında satışa sunulacak ancak görselleri şimdiden sızdırıldı bile. Ortaya çıkan görsellere bakacak olursak modelin hayli başarılı bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki de zevkler ve renkler tartışılmaz. Yani otomobilin tasarımını beğenmeyen kişiler de elbette ki olacaktır. Ancak bizce hem kokpit tasarımı hem de dış tasarım yapısı hayli güzel olmuş.

Electric Mini Cooper S sızdırıldı: Tek kelimeyle efsane!

Sızdırılan fotoğraflara göz attığımızda arka stop lambalarının tasarımı dikkatimizi çekiyor. Oldukça şık hazırlanmış stop lambaları, siyah bir çizgi ile birleştiriliyor. Arka tarafta yapılan dokunuşlar sayesinde stop lambaları birer yarasayı andırıyor.

Electric Mini Cooper S sızdırıldı

Ön kısımda ise çok fazla değişen bir şey yok. Yuvarlak olarak tasarlanmış far grupları, yine fazlasıyla güzel duruyor. Fotoğraflarda otomobilin sadece beyaz renkli versiyonunu görüyoruz. Başka başka renk kombinasyonları ile beraber Electric Mini Cooper S çok daha göz alıcı olabilir.

Gelelim iç mekandaki detaylara. İç tarafta yalnızca kokpit hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Çünkü elimizde otomobilin içerisini gösteren yalnızca bir fotoğraf var. Bu fotoğrafta tam ortaya konumlandırılan daire şeklindeki büyük bir multimedya ekranı dikkat çekiyor. Bu ekranın çok yüksek ihtimalle çerçevesiz olacağı da gelen bilgiler arasında. 2023 yılında çıkacak olan model, şimdiden oldukça beğenildi. Aracın Türkiye’de satılması da oldukça yüksek bir olasılık.

Audi A3 fiyatları da zamlandı!