Egea için müjde! En ucuz otomatik otomobil geliyor!

En ucuz otomatik otomobil geliyor

Fiat en ucuz otomatik otomobil için kolları sıvadı. Egea’ya en ucuz otomobil seçeneği geliyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Fiat Egea için müjde! En ucuz otomatik otomobil geliyor! Türkiye’nin en ucuz otomobili olan Fiat Egea ailesinde hali hazırda tüketicilere yalnızca manuel şanzıman sunuluyor. 8 aydır otomatik şanzıman seçeneğinin gelmemesi sonrasında merakla beklenen açıklama Fiat’ın Marka Direktörü Altan Aytaç’tan geldi. Müjde olarak nitelendirebileceğimiz bir bilgiyi kamuoyu ile paylaşan Aytaç, dizel otomatik versiyonun 2022 yılının başında satışa sunulacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından heyecan uyandıran bu açıklama sonrasında Fiat Egea ailesinin otomatik şanzımana yakın zamanda kavuşacağı da ortaya çıkmış oldu.

Fiat Egea için müjde! En ucuz otomatik otomobil geliyor!

Bursa’da üretilip ihraç edilen Fiat Egea ailesi, ülkemizin en uygun fiyatlı sıfır otomobili olmaya devam ediyor. Ancak ailenin en önemli eksikliği, şüphesiz ki otomatik şanzıman seçeneğine sahip olmaması. Bu sorunun ise yakın zamanda ortadan kalkacağını söyleyebiliriz. Fiat’ın Marka Direktörü Altan Aytaç ise yaptığı açıklamada müjdeyi verdi. Aytaç, “Egea’da artık otomatik şanzıman tarihinin kesinleştiğini söyleyebiliriz. Otomatik vites seçeneği yıl başında gelecek, dizel motor otomatik şanzıman ikilisini 2022’nin başında satışa sunacağız. İlk etapta benzinli versiyonda otomatik şanzıman seçeneği olmayacak” ifadelerini kullandı.

Fiat Egea Sedan hali hazırda baz donanım seviyesi ile 154.600 TL’den alıcı buluyor. Ailenin hatchback üyesi için 176.900 TL’lik fiyat belirlenirken, Cross için ise 184.900 TL talep ediliyor. Eğer siz de otomatik bir Egea istiyorum diyorsanız, yıl başını beklemeniz gerekecek gibi gözüküyor.

Batman hayranları Robert Pattinson’ın aldığı parayı öğrenince şok oldu