Dyson OnTrac Kulaklık, Türkiye’de Satışta!

Dyson OnTrac

Yüksek ses kalitesi ve Gelişmiş Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özellikli Dyson OnTrac kulaklık, 55 saate kadar sürükleyici bir dinleme deneyimi sunuyor.

Kulaklık yastıkları gelişmiş konfor ve gürültü engellemek için ultra yumuşak mikrofiber ve yüksek dereceli köpükten üretilen Dyson OnTrac, dört renk seçeneği ve ilave olarak sunulan kulaklık yastığı ve dış kapak çeşitleri ile 2000’den fazla renk kombinasyonu yaratılabilecek şekilde kişiselleştirilebiliyor.

Çok yönlü denge kolları ve kafa bandında benzersiz bir şekilde konumlandırılmış pil, dengeli ağırlık dağılımı sağlıyor.

Dyson OnTrac

Gelişmiş Aktif Gürültü Engelleme (ANC)

Dyson OnTrac, optimum bir dinleme ortamı yaratmak için 8 mikrofon kullanan ve dış sesi saniyede 384.000 kez yakalayan özel bir Aktif Gürültü Engelleme (ANC) algoritmasına sahiptir.

Bu özellik, 40 desibele kadar istenmeyen gürültüyü engellemek için üstün malzemeler ve özenle tasarlanmış iç geometriyle birleşiyor.

Dyson OnTrac

Artırılmış Ses Aralığı

40 mm, 16 ohm neodimyum hoparlör sürücüleri ve gelişmiş ses sinyali işleme özelliğiyle Dyson OnTrac, her notanın veya kelimenin hassas bir şekilde iletilmesini sağlıyor.

Kulaklıklar, 6 Hertz’e kadar düşük frekanslardan 21.000 Hertz’e kadar yüksek frekansları üreterek hissedebileceğiniz derin alt bas ve frekans aralığının üst sınırındaki net tizleri iletiyor. Aynı zamanda, hoparlör yuvası daha doğrudan bir ses tepkisi için kulağa doğru 13˚ eğimlidir.

Dyson OnTrac

55 Saate Kadar Pil Ömrü

55 saate varan pil ömrüyle Dyson OnTrac, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) etkin olsa bile iki haftaya kadar dinleme süresi sunuyor.

Her biri sadece 30 g ağırlığında olan iki yüksek kapasiteli lityum iyon pil hücresi, kafa bandına yerleştirildiğinden daha eşit ağırlık dağılımı sağlıyor.

 Konfor ve Akustik

US Ergonomics tarafından konforlu olduğu onaylanan Dyson OnTrac, konfor ve akustiği hassasiyetle birleştiriyor. Özel seçilmiş malzemeler ve ergonomik tasarım, üstün bir akustik sızdırmazlık ve kalıcı konfor sağlıyor.

Dyson OnTrac

Yüksek kaliteli köpük yastıklar ve çok eksenli denge kolları kulak basıncını azaltırken, kafa bandındaki pil konumlandırması ağırlığı eşit olarak dağıtıyor. Yumuşak mikro süet kulak yastıkları ve optimize edilmiş bant ayarı, farklı kafa boyutlarında tutarlı bir uyum oluşturuyor. Kafa algılama teknolojisiyle, kapasitif sensörler kulaklıklar kulaktan çıkarıldığında bunu algılıyor ve sesi duraklatmak için sinyal veriyor.

Tekrar takıldığında ses otomatik olarak devam ediyor.  Ayrıca, sezgisel kontrol düğmesi ile şarkıları kolayca oynatıp, duraklatmak, ileri veya geri sarmak mümkün.

 Kişiselleştirilebilir Özel Malzemeler

Dyson OnTrac kulaklık, her biri Jake Dyson ve Renk, Malzeme ve Kaplama (CMF) ekibi tarafından tasarlanan benzersiz, dayanıklı kaplamalarla hassas bir şekilde üretilmiş dört renk seçeneğine sahiptir.

Metalik dokuya sahip Metalik Gri, Bakır ve Siyah seçenekleri yanı sıra seramik hissi veren bir dokuya sahip Ceramic Parlak Kırmızı renkleri ile satışa sunuluyor. Bu dört renk seçeneğine ek olarak, Dyson OnTrac’inizi çeşitli renk ve yüzeylerde özel dış kapaklar ve kulaklık yastıkları ile kişiselleştirebilirsiniz.

Motorola Yeni Bir Katlanabilir Telefon Hazırlıyor