Duymadım demeyin! Sony 4K 55-inch Akıllı TV ve $250 değerindeki DELL hediye kartını $998 karşılığında alabilirsiniz

akıllı tv

Şaka değil, Akıllı Tv fırsatı hediyesiyle birlikte gerçek!

Teknoloji severler için oldukça iyi bir fırsat. Yaklaşık olarak 5 yıl düzenli olarak kullanabileceğiniz akıllı televizyonu çok uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Hediye kart bahsine girmeden önce, Sony akıllı televizyon teklifinin elinizdekinden her türlü daha iyi olduğundan bahsedelim. Piyasayı daha önceden araştırdıysanız 1,198$ olarak fiyatlandırılan Sony 4K 55 inch UHD ekran akıllı televizyonu bu fiyata alarak en az $1200 kardasınız demektir.

Peki, Sony akıllı tv teknik özellikleri nelerdir?

Sony 55 inch 4K Ultra HD Akıllı TV(Model 55X900E), 120Hz yenileme hızına sahip yüksek çözünürlüklü bir TV. Bu saniyede 120 kare görüntüleyebiliyor anlamına gelir ve bu TV’ leri oyun oynanabilmesi için oldukça yeterli olduğunu gösterir.

TV ayrıca 4K HDR işlemci X1 plus Sony’nin dinamik aralık PRO teknolojisi ve yoğun renk kontrastı, temiz ayrıntılar ve yoğun renk kontrastı, temiz ayrıntılar ve yoğun netlik sağlayan TRILUMINOS ™ ekran ile donatılmıştır.

Teknik özelliklerinde oldukça başarılı olan Sony TV’ye ait tasarımda oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz. Ekran görünümünü en üst düzey tasarıma çıkarmak için parlak, dar bir kenarlık ile çevrili ve ince-kalın tüm kablo girişleri ise arkada bulunmakta.

Ayrıca Akıllı Tv ile birlikte verilen $250 değerinde oldukça tatlı bir hediye kartı var.

Eğer oyun konsolları ile ilgileniyorsanız oldukça iyi bir fırsata dönüştürebilirsiniz bu durumu. Aşağıda hediye kartı ile alabileceğiniz birkaç oyun konsolunu sizler için listeledim.

Oldukça avantajlı olacağınız bu büyük fırsatı kaçırmayın! Bizden söylemesi.

akıllı tv
Duymadım demeyin! Sony 4K 55-inch Akıllı TV ve $250 değerindeki DELL hediye kartını $998 karşılığında alabilirsiniz