Dünya Kupası En İyi Yandex’ten Takip Edilir

2014 Dünya Kupası süresince futbolseverler en doğru, detaylı ve hızlı bilgiyi Yandex’ten alacak, maçları Yandex’in canlı anlatımlarından takip edecek.

2014 Dünya Kupası’nı canlı olarak istediğiniz her yerden takip etmek için en iyi hizmeti yine Yandex sunuyor. Dünya Kupası sürecince futbolseverler aradıkları tüm bilgilere Yandex üzerinden kolaylıkla erişebilecek. Maç bilgileri ve grupların istatistiklerinin yanı sıra canlı anlatım ve golleri izleme seçenekleri ile maç sonrası gollere ve özetlere doğrudan erişebilme gibi seçenekler Yandex kullanıcılarına sunulacak.

Yandex_Dunya_Kupasi_Arama

Maç Esnasında Canlı Anlatım, Maç Sonrasında Özet

2014 Dünya Kupası için hazırlanan hizmetlere hem arama sonuç sayfasında, hem de Dünya Kupası özel sayfası üzerinden erişilebilecek. Yandex, maç öncesi, maç esnası ve maç sonrası için özel olarak tasarlanmış sonuç ekranları ile kullanıcılara çok detaylı veriler sunulacak. Maç öncesi ekranında takımlarla ilgili kadro bilgileri, maç saati ve maçın hangi kanalda yayınlandığı bilgisine ulaşılabilecek. Maç esnasında ise maçın canlı yayın bağlantısının linki paylaşılacak. Bunun yanı sıra, izleyecek durumda olmayan kullanıcılar da Yandex’in özel olarak sunduğu canlı yazılı anlatımdan maçı takip edebilecek. Maç bitiminde ise kullanıcılar Yandex üzerinden doğrudan maçın özet linkine erişip, özeti izleyebilecekler. Tüm bu bilgilere erişmek için arama sayfasına örneğin “Brezilya maçı” ya da “Brezilya Hırvatistan” gibi ifadeler yazmanız yeterli.

Dünya Kupasının Tüm Detayları Yandex’te

Turnuvanın geneli hakkında en detaylı bilgilere de yine Yandex üzerinden erişmek mümkün olacak. Futbolseverler gruplardaki puan durumlarını veya gelecek maçların bilgilerini arama sayfasına “dünya kupası gruplar” ve “dünya kupası fikstür” gibi ifadeler yazarak kolaylıkla görebilecekler. Tüm bunlara ek olarak takımlar ve oyuncular için de özel bilgilendirmeler yapılacak.

Samsung Galaxy S5 Prime’dan Taze Bilgiler!