Drake Noel günü paylaştığı video ile viral oldu

Drake Noel günü paylaştığı video ile viral oldu

Ünlü rapçi Drake Noel günü sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Noel günü deste deste para dağıtan rapçi kısa sürede sosyal medyada viral oldu. İşte detaylar.

Drake Noel günü Toronto’da arabasından desteleri yabancılara dağıtırken görüldü. O anları görüntüleyenler Cumartesi gecesi sosyal medyada videoları paylaştı. Videolar kısa sürede viral oldu.

Drake Noel günü paylaştığı video ile viral oldu

Kullanıcılar “@ChampagnePapi Noel için para dağıtıyor. Gerçek bir insan” yorumlarını yaptılar.  Şanslı bir hayran, kendisinin Drake’ten para aldığı bir videoya açıklama yazdı. “Şehrin efsanesi.” Günün erken saatlerinde Drake tatili oğlu Adonis ile geçirdi. Sertifikalı rapçi, Instagram’da Adonis ile şakacı bir şekilde güreşirken çekilmiş sevimli bir videosunu paylaştı.

Mayıs 2020’de Drake, Lil Wayne ile Apple Music’in Young Money Radio programında oğluyla ilişkisini daha halka açık hale getirmek istediğini duyurmuştu. Ünlü rapçi oğlu ile ilişkisi hakkında “Bunu dünyayla paylaşmak harikaydı” yorumlarını yaptı. “Oğlumla bir yerlere gitmek ve oğlumla anıları paylaşmak istiyorum. Sadece ünlü olmak için yaptığım bir yaşam seçimi yüzünden herkesin altında yaşatmak zorundaymışım gibi hissetmek istemiyorum” ifadelerini ekledi. Ailesiyle vakit geçirmek mi Drake’i daha insan düşkünü hale getirdi bilinmez. Ancak Noel günü vatandaşlara yaptığı yardım hem hayranları hem de sevmeyenleri tarafından takdir topladı. O anları paylaşan Drake sokakta herkese yardım etmeye çalışırken görüntülendi.

Samsung en büyük rakibi LG ile ortaklık kurmak istiyor