Doom Eternal için yeni oynanış videosu

maxresdefault 30

Bethesda ve id Software işbirliğiyle geliştirilen Doom Eternal için 48 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Doom, yeni oyunuyla bir kez daha PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Bethesda ve id Software işbirliğiyle geliştirilen Doom Eternal 22 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak. PC, PlayStation 4 ve Xbox One haricinde Nintendo Switch için de satışa sunulacak olan yapım için geri sayım sürüyor.

Hali hazırda ön siparişte bulunan oyunu PlayStation Store’da 469 TL, Xbox Store’da 470 TL, Steam’de ise 349 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Eğer aksiyonu yüksek FPS tarzı yapımlardan hoşlanıyorsanız yeni Doom oyunu tam size göre diyebiliriz. Zaten QuakeCon 2019 kapsamında yayınlanan yeni oynanış videosu da bunu tam anlamıyla gösteriyor. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere Doom Eternal bitmek bilmeyen bir aksiyon dozajına sahip. Oyun boyunca elinizi tetik tuşundan çekmiyorsunuz desek, sanırım pek de abartmış olmayız.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Klasik Doom oyunları da kısa süre önce hem konsollar, hem de mobil platformlar için yayınlandı. Dilerseniz bu haberin ayrıntılarına da aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.

Doom ve Doom 2 Android için yayınlandı