DJI kendi dev mağazasını açtı!

dji fiziksel magaza 1

Dünyanın en büyük drone üreticisi DJI, ilk fiziksel mağazasını Çin’de açtı!

Çok rotorlu cihazlar son dönemlerde oldukça popüler olmaya başladı. Bu konuda seri üretim yapan ve yedek parça, aksesuar konularında da kullanıcısına destek veren DJI, sektördeki liderliğini sağlamlaştıracak bir adım attı. Firma, fiziksel mağaza açtı.

Hobi, eğlence, profesyonel ve amatör çekimler, tarımsal sulama, güvenlik gibi çok sayıda alanda artık tercih edilen drone’ları fiziksel mağazada deneyimlemek, satın almak mümkün olacak. Mağaza beklenenin aksine ABD’de değil Çin’de faaliyetlerine başlayacak. Basın etkinliği düzenlenen mağazadan kareler paylaşıldı.

DJI artan karlılık oranıyla dikkat çekiyor

Sürekli yeni teknolojiler ve yeni ürünler duyuran firma drone üretimi konusunda liderliği kimseye kaptırmamakta kararlı. Firmanın değeri tam 8 milyar dolar. Böyle bir alanda bu kadar popüler olması DJI’nın en büyük avantajı. Fiziksel mağaza ile rakiplere artık gövde gösterisi yapılabilecek.

Söz konusu mağaza tam 8600 metrekare. Yani yaklaşık bir futbol sahası kadar. Bu mağaza içerisinde DJI markasının güncel drone cihazlarını incelemek, test uçuşu yapmak, yeni aksesuarları deneyimlemek mümkün olacak. Mağazanın mimari yapısı da dikkat çekici. Çelik ve camdan inşa edilen yapının maliyetinin 500 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Eğer Çin’in Shenzhen bölgesine yolunuz düşerse ve drone’lara merakınız varsa kesinlikle DJI’ın mağazasına gitmenizi öneriyoruz.

dji-fiziksel-magaza-2

Toshiba binlerce çalışanını işten çıkaracak!