Discovery kanalları Turkcell TV+ ’ta

Turkcell TV Discovery

Kişisel televizyon platformu Turkcell TV+ yeni yıla özel zengin içeriğini artırmaya devam ediyor. Discovery’nin prestijli gerçeğe dayalı Discovery Channel HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD kanallarının yanı sıra zengin spor içeriklerinin adresi Eurosport 1 HD ve Eurosport 2 HD kanallarını platformuna ekleyen Turkcell TV+ yeni yıla yeni kanallarla giriyor.

Turkcell’in televizyon, bilgisayar veya mobil cihazlardan izlenebilen kişisel TV platformu Turkcell TV+, dünyaca ünlü kanalları kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Turkcell TV+, küresel başarı kazanmış kanallarıyla seçkin içerikler sunan Discovery Networks Grubu’na ait; Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarını platformuna ekledi.

Her an her yerden TV keyfi sunan Turkcell TV+, yüzlerce film, spor, belgesel, çocuk ve haber kanalını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Turkcell TV+, “Kayıt Etme” özelliği ile programları istenilen zamanda ve istenilen yerde izleme fırsatı verirken, “Geriye Alma” özelliği sayesinde kaçırılan içerikleri izleyicisine sunuyor. Uygulamayı yükleyen kullanıcıların ilk ay ücretsiz deneyimleyebildiği TV+, herkesin kullanımına açık olup Turkcell’lilere TV izlerken kullanabilecekleri mobil internet paketleriyle birlikte sunuluyor.

Turkcell TV+’ın yarısı HD olmak üzere toplam kanal sayısı 120’yi aştı

Discovery’nin Discovery Channel HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD, Eurosport 1 HD ve Eurosport 2 HD olmak üzere beş kanalını platformuna ekleyen Turkcell TV+’ın yarısı HD olmak üzere; toplam kanal sayısı 120’yi aştı. Discovery Channel en yüksek kalitede gerçeğe dayalı, bilgilendiren, ilham veren ve eğlendiren içerik üretirken; Animal Planet dünyanın sevilen vahşi yaşam kanallarından biri olarak dikkat çekiyor. Bilime odaklanan küresel kanal Discovery Science, bilimi günlük yaşantının bir parçası olarak ele alırken; Eurosport 1 futbol, bisiklet, motor sporları ve tenis gibi sporları deneyimli yerel yorumcularla günlük olarak canlı yayınlıyor. Eurosport 2 ise Eurosport 1’de yayınlanan en iyi etkinliklerin yan müsabakalarını canlı sunuyor.

Doğuş Grubu online televizyon kanalı puhutv