Devil’s Hunt inceleme puanları belli oldu

devils hunt

Pawel Lesniak’ın ünlü romanı Equilibrium’dan esinlenilen Devil’s Hunt için ilk incelemeler yayınlandı. Layopi Games imzası taşıyan yapım beklentileri karşılayamamış gibi görünüyor.

Geçtiğimiz sene 1C Company tarafından duyurulan Devil’s Hunt, oyuncuları hayli heyecanlandırmıştı. Pawel Lesniak’ın ünlü romanı Equilibrium’dan esinlenilen oyun Layopi Games’e emanet edilmişti. Bu oyunun oyun severleri heyecanlandırmasının temel nedeni ise konusu ve türü itibariyle Devil May Cry’ı andırmasıydı.

Merakla beklenen Devil’s Hunt geçtiğimiz gün PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini aldı. Oyunun çıkış yapmasıyla birlikte ilk inceleme puanları da belli oldu. Dilerseniz bu inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Vandal – 70
Areajugones – 65
DarkStation – 60
TrueGaming – 55
PC Invasion – 50
SpazioGames – 50
The Games Machine – 50
COGconnected – 35
The Indie Game Website – 30

Görüldüğü üzere oyun için verilen inceleme puanları genel olarak 50 dolaylarında. Bu da Layopi Games imzası taşıyan oyunun beklentilerin hayli gerisinde kaldığını işaret ediyor. Şunu da dip not olarak ekleyelim. Oyun Steam üzerinde yüzde 10 indirimle 69.30 TL’den satılmakta.

Rockstar Games Launcher kullanıma sunuldu