Dergilik ’te 2 milyon 200 bin dergi indirildi

Dergilik görsel 2

Turkcell’in dijital dergi platformu Dergilik, yenilenen arayüzü ve zenginleştirilen içeriği ile yılın ilk üç ayında 2 milyon 200 bin kez indirilerek dijital dergicilik tarihinin okunma rekorunu kırdı.

Mart ayında  800 bin adet dergi indirilen Dergilik ’te en çok okunan yayınlar eğlence dergileri oldu.  Ayrıca Dergilik’i cihazına indiren kullanıcı sayısı önceki aya göre yüzde 50 artış gösterdi.

Turkcell’in akıllı telefon ve tabletlere özel geliştirdiği dijital dergi uygulaması Dergilik, içeriğinde yer alan 300 popüler yayınıyla okuyucuların yeni favorisi oldu. Yenilenen Dergilik’in rafındaki yayınlar  yılın ilk üç ayında toplam 2 milyon 200 bin kez indirilerek dijital dergicilik tarihinin okunma rekorunu kırdı. Geçen ay en çok eğlence kategorisindeki dergiler tercih edildi. Okuyucuların yarısından fazlası eğlence içerikli dergileri indirdi. Mart ayında Dergilik’i cihazına indiren kullanıcı sayısı, önceki aya göre yüzde 50 artış gösterdi. İşte dergiciliğin bir üst boyutu olarak görülen dijital yayınların okunma haritası:

Dergilik görsel

Dergilik’te en fazla okunan ilk 3 ekonomi dergisi

Para

Ekonomist

Forbes

En çok okunan teknoloji dergisi

Popular Science

Dergilik’te en çok okunan ilk 5 dergi

Leman

Atlas

Bayan Yanı

OT Dergi

Lezzet

Diğer operatör müşterilerine de açık
Diğer operatör müşterilerinin de cihazlarına yükleyebildiği Dergilik, yeni arayüzüyle çok daha rahat okuma deneyimi sunuyor.  Dekorasyondan teknolojiye, mizahtan aile ve çocuğa, iş dünyasından moda ve eğlenceye çok sayıda kategoride derginin yer aldığı Dergilik, kullanıcı tercihine göre yeni önerilerde bulunuyor. Uçak ya da metroda çevrimdışı iken de okuma ve otomatik indirme özellikleri sunan Dergilik uygulaması Apple Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak yükleniyor.

Huawei siber güvenlik konusundaki global stratejilerini paylaştı