Dell XPS 15 ve XPS 17 sızdırıldı! İşte en net görselleri!

Dell XPS

Dell’in 2020 model Dell XPS 15 ve XPS 17 modellerinin basın görselleri yanlışlıka yayınlandı. Bakalım bu yıl tasarımda bir farklılıklar olacak mı?

Dell’in MacBook modellerine rakip olarak geliştirdiği XPS ailesi kendi klasmanında oldukça başarılı işlere imza atmayı başarmıştı. Windows cephesinin MacBook’u olan XPS ailesi bu yıl yenilenecek. Bugün ise bir Reddit kullanıcısı Dell XPS 15 ve XPS 17 modellerinin yer aldığı basın görselini internete servis etti. Bu görsel ile birlikte tasarımsal açıdan ne gibi yeniliklerin yapılacağı da ortaya çıkmış oldu.

Yeni model XPS ailesinde dikkatleri touchpad çekiyor. Yeni kasa MacBook modellerinde olduğu gibi daha geniş bir alanda kullanım sunacak olan yeni XPS ailesi tasarımsal açıdan yine çerçevesiz ekran ile gelecek.

Huawei MateBook D 15 PC inceleme! Hem şık hem de kullanışlı

Oldukça sade ve zarif görünen bu modellerde, Intel’in 10. nesil işlemcilerinin kullanılması bekleniyor. 16 GB RAM ve üzeri opsiyonlar ile geleceğini düşündüğümüz ailenin yeni üyelerinde eski tip USB girişi kullanılmayacak gibi görünüyor. Tüm bağlantıları MacBook’ta olduğu gibi Type-C üzerinden gerçekleştirecek olan yeni XPS ailesi fiyat konusunda da Apple’a kafa tutacak.

Dell XPS 15

Türkiye’de 15.000 TL civarında satılan bu modeller, Windows cephesinde sorunsuz olarak kullanabileceğiniz nadir çözümler arasında yer alıyor. Özellikle taşınabilirlik açısından MacBook Air gibi hafif ama Pro gibi güçlü olan XPS ailesi, önümüzdeki günlerde yeni modellerini resmen tanıtacak.

PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense tanıtıldı!

Şimdilik bu yeni modeller hakkında fiyat tahmini bulunmuyor. Ancak bir önceki nesile ve güncel kurlara bakacak olursak, yeni modellerin 17.000 TL’den başlayabileceğini söyleyebiliriz.