Davetsiz misafirler uçakta panik yarattı!

Davetsiz misafirler uçakta panik yarattı!

Davetsiz misafirler uçağa girerek yolcular arasında korku yarattı. İşte tüm detaylar.

VietJet’in son uçuşunda dev bir albino fare ve su samuru bir yolcunun el bagajından kaçıp uçak kabininde dolaşmaya başlayınca yolcular havada korkuya kapıldı. The Telegraph’ın haberine göre, şoka uğrayan pilotlar, Bangkok, Tayland ve Taipei, Tayvan arasındaki üç saatlik yolculukta yol boyu hayvanlarla mücadele verdiler. Davetsiz misafirler yol boyunca uçakta adeta terör estirdi.  Uçakta olduğunu iddia eden birinin Facebook’taki gönderisine göre, “Tuvaletten geri yürüdüm ve arkadaşım bana yumuşak bir sesle ‘uçakta fare var’ diye fısıldadı. Ben de ardından durumu kabin ekibine söyledim, onlar da uçağı kontrol ettiler. İşte o zaman koltuklardan birinin altında su samuru buldular. Beyaz fareyi aramaya devam ettiler ve bir çalışan fareyi yakaladı” ifadelerini kullandı. Fare yakalandığında bir de hosteslerin elini ısırmış.

Davetsiz misafirler uçakta panik yarattı!

Tayvan’ın hayvan ve bitki sağlığı denetim kurumundan yetkililer, uçak Taoyuan Uluslararası Havalimanı’na indiğinde uçaktaki her çantayı aradılar ve burada daha fazla hayvanı ortaya çıkardılar. Yetkililer tarafından “işbirlikçi olmayan” olarak tanımlanan Çinli bir yolcu tarafından kaçırıldığı anlaşılan bir dağ sıçanı, iki su samuru, 28 yıldız kaplumbağası ve kimliği belirlenemeyen iki kemirgen bulundu. Şu anda bulaşıcı hastalıkların kontrolü ve önlenmesine ilişkin düzenlemeler uyarınca 25.000 £’a kadar para cezasıyla karşı karşıya bulunuyor. Davetsiz misafirler suçsuz olsa da sonuçta panik ortamı oluştu.

Kadının bu yaratıkları Tayland’ın Suvarnabhumi Havalimanı’ndaki güvenlikten nasıl kaçırmayı başardığı belli değil, ancak bu ilk kez denemesi değşmiş. Bir rapora göre, geçen yılın ilk yarısında Bangkok havacılık merkezinde 1000’den fazla kaçak vahşi hayvan tespit edildi.

BMW R 1300 GS :  Yeni motoruyla segmentinde standartları belirliyor