Corsair Elgato dünyanın ilk 4K60 web kamerasını piyasaya sürdü

vv11v

Corsair Elgato, dünyanın ilk 4K60 video kayıt kamerası olan Facecam Pro’yu piyasaya sürdü.  Bu web kamerası, büyük sensörü, otomatik odaklı lensi ve net videolar için gelişmiş görüntü işlemcisi sayesinde sorunsuz, yüksek çözünürlüklü çekimler yapmak isteyen video meraklılarına hitap ediyor.

Corsair Elgato Facecam Pro, 10 cm / 4 inç ila sonsuz odak aralığı dahilinde manuel ayarlama özelliğine sahip stüdyo sınıfı f/2,0 21 mm Elgato otomatik odaklama lensine sahiptir. 90 derecelik görüş açısı sunar ve 1/1,8 inç Sony STARVIS sensörü kullanırken, bu da onu hem geniş çekimler hem de grup aramaları için uygun hale getirir.

USB 3.0 aracılığıyla 4K60 video gönderme özelliği sayesinde kullanıcıya çok az gecikme sağlayacak veya hiç gecikme olmayacak şekilde tasarlandı. 4K ile uyumlu olmayan bir yazılım kullanıyor olsanız bile Facecam Pro, 1080p60 kalitesine akıllıca uyum sağlayarak her zaman en iyiyi elde etmeyi sağlıyor.

Corsair Elgato

Corsair Elgato Facecam Pro, bir DSLR fotoğraf makinesiyle karşılaştırılabilecek düzeyde kullanıcı kontrolünü geliştiren Camera Hub yazılımıyla birlikte gelir. Bu yazılım görüş alanı, pozlama ve beyaz dengesi gibi ayarlarda ayarlama yapılmasına olanak tanıyor. Web kamerasının gelişmiş sensörü ve Görüntü Sinyal İşlemcisi (ISP), görüntü kalitesini korurken kaydırma ve yakınlaştırma gibi kusursuz sinematik teknikleri mümkün kılıyor.

GeForce RTX GPU kullanıcıları, arka plan değişiklikleri ve yüksek kaliteli bulanıklaştırma için yapay zekayı kullanarak NVIDIA Broadcast aracılığıyla video kalitesini artırabilir . Bilgisayarlar arasında kolay geçiş için ayarlar Facecam Pro’ya kaydedilebilir. İlk olarak Çin’de piyasaya sürülen ürün daha sonra ise küresel pazarda raflardaki yerini alacak.

Samsung Galaxy S24 Ultra En Parlak Ekrana Sahip Olabilir