Conor McGregor, UFC’nin geleceği ile ilgili konuştu

Conor McGregor, UFC'nin geleceği ile ilgili konuştu

Conor McGregor UFC hayranlarını ilgilendirecek bazı açıklamalar yaptı. İşte tüm detaylar.

Conor McGregor, Haziran ayında dönüşü süresiz olarak ertelendikten sonra UFC’deki geleceğine ışık tuttu. Bare Knuckle Fighting Championship’te (BKFC) yarışabileceğini ima etti. McGregor, Dustin Poirier’e üst üste ikinci kez mağlup olurken bacağının kırıldığı Temmuz 2021’den bu yana dövüşmedi. İrlandalı oyuncunun Haziran ayında Michael Chandler ile dövüşmesi planlanıyordu ancak bu maç, McGregor’un ayak parmağının kırılması nedeniyle süresiz olarak ertelendi. Bu arada, 36 yaşındaki oyuncu yakın zamanda BKFC’den bir hisse satın aldı ve 18 Temmuz Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında konuşan eski UFC şampiyonu şunları söyledi: “Ultimate Fighting Championship ile ilgili biraz işim kaldı, iki Sözleşmemde kalan dövüşlerle ile yüzleşeceğim. Üç hafif sıkletimiz var ve bunların hepsinde gözüm var” dedi.

Conor McGregor, UFC'nin geleceği ile ilgili konuştu

Basın toplantısından ayrılırken The Sun, McGregor’a, UFC 310’un söylentili tarihi olan 14 Aralık’ta UFC’ye dönüp dönemeyeceğini sordu ve o şöyle yanıt verdi: “Bana iyi geldiği için dönebilirim.”

Conor McGregor, Chandler’la olan mücadelesini yazın veya sonbaharın başlarında bir süreliğine yeniden düzenleme arzusunu dile getirdi, ancak UFC’nin yaklaşan izleme başına ödemeli programlarının çoğu için zaten planlanmış ana etkinlikleri var. Sonuç olarak İrlandalı muhtemelen en erken kışın geri dönecek. 38 yaşındaki Chandler en son Kasım 2022’de dövüştü, bu da ringlerden uzaklığının iki yıla yaklaştığı anlamına geliyor.

TECNO POVA 6 Pro 5G: Oyun ve Eğlence Deneyimini Sınırların Ötesine Taşıyor