Company of Heroes 2 kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor

Company of Heroes 2

Humble Bundle, ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Bu sefer de Company of Heroes 2 kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Detaylar ve indirme bağlantısı haberimizde.

Humble Bundle, son zamanlarda verdiği ücretsiz PC oyunlarına bir yenisini daha ekledi. Bu sefer Company of Heroes 2 kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor.

Geçtiğimiz günlerde The Bureau: Xcom Declassified ve Homefront oyunları ücretsiz olarak sunulmuştu. Biz de bu haberleri sizlere aktarmıştık: The Bureau: Xcom Declassified ve Homefront. Bu iki güzel oyunun ardından kalite, yine aynı şekilde devam etti. 2006 yılında çıkan Company of Heroes oyununun devamı niteliğindeki Company of Heroes 2 gerçek zamanlı strateji türünde ve türün takipçileri tarafından oldukça seviliyor.

Relic Entertainment’in geliştirdiği ve Sega’nın dağıtımcılığını üstlendiği 2013 çıkışlı oyun, Windows, Linux ve MAC platformlarında yer alıyor. Şu an Steam fiyatı 31 TL olan Company of Heroes 2′yi bu bağlantıyla Humble Bundle’ın sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ancak elinizi çabuk tutun. Zira ücretsiz teklif bir gün içinde bitecek.

Bu arada Ubisoft tarafında da Assassin’s Creed IV: Black Flag‘in uPlay üzerinden Windows platformu için ücretsiz olarak dağıtıldığını ve 18 Aralık’a kadar süreceğini hatırlatalım.