Çin İşi Edge: Vivo Xplay 5!

Çin İşi Edge - Vivo Xplay 5!

Çinli Vivo da Edge Ekranı furyasına kendini kaptıracağa benziyor.

Vivo’nun yeni model telefonu; herkesin Edge ekranı teknolojisini yakından tanımasına da katkı sağlayacak. Yani Edge Teknolojisi için cebinizden 2000 – 3000 TL’yi çıkarmaya Vivo öncesi razı olmak durumunda kalıyordunuz. Konuyla ilgili bilgileri Çinli Weibo sitesinden aldık. Samsung hâlen giriş veya orta seviye telefonlarına Edge Teknolojisini sunmuş değil.

Zaten bunu yapması da pek mantıklı olmaz. Ciddi anlamda satışlarda zarar yaşamasına neden olur. Vivo yeni model çift ekranlı Edge model Xplay 5’ini; 1 Mart’ta tanıtacak. Yine bu tarihten sonra da satışa sunacak. Vivo; bu modelini tüm Dünya’da satışa çıkaracak.

Vivo Xplay 5 Şu Özelliklere Sahip Olacak

Telefonda; Qualcomm’un Snapdragon 820 Yongaseti yer alacak. 6 GB Ana Bellek, cihaza güç katacak. Bu telefon ayrıca Dünyanın ilk 6 GB Ana Belleğine sahip cihazı olacak. 6 inçlik Ekran, QHD yani 2K: “2560×1440” Çözünürlüğünü üzerinde barındıracak. 4000 mAh Batarya, cihaza güç katacak.

Hi-Fi Ses Çipi ise tıpkı Galaxy S7’de kullanılacak olan Ses Çipi ile adeta kafa kafaya yarışacak. Görüldüğü üzere telefonlarda bile yakın zamanda Hi-Fi kalitesinde Müzik dinleyeceğiz. Bu da Akıllı Telefonlar adına çok güzel bir gelişme. Çift Kıvrımlı Edge Ekranın; Galaxy Note Edge gibi Aktif mi, yoksa Galaxy S6 Edge ve S6 Edge+ gibi Pasif mi olacak? Onu bilmiyoruz.

Ama hem Aktif hem de Pasif olursa ciddi anlamda Samsung’un işini zora sokmuş olur. Çünkü hâlen Samsung; böyle bir Telefonu üretebilmiş değil. Yakın zamanda yeni bilgiler edindikçe bunları Sizlerle paylaşıyor olacağız.

Lumia 650 Avrupa’da satışa çıktı!