Chromebook 314  : Şık tasarım, etkileyici ekran ve eksiksiz bağlantı

Chromebook 314

Gücünü en yeni Intel Core işlemcilerden alan ve günlük kullanım için tasarlanmış çok yönlü ve verimli bir cihaz olan Acer Chromebook 314, öğrenciler, öğretmenler ve ebeveynler için olağanüstü bir performans sunuyor.

Acer Chromebook 314, üniversite öğrencileri için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. En yeni Intel Core i3-N305 işlemciye sahip bu Chromebook, düşük güç tüketimini yüksek performansla birleştirerek ödevlerin daha hızlı ve verimli bir şekilde tamamlanması için güvenilir bir çözüm sunuyor.

Acer, çarpıcı 14 inç dar çerçeveli ekranı ve FHD’ye kadar çözünürlüğü ile büyüleyici bir görsel deneyim sunuyor. Yansıma önleyici kaplaması, kullanıcıların çok aydınlık ortamlarda bile verimli bir şekilde çalışmasını sağlarken, isteğe bağlı dokunmatik ekranı sorunsuz kullanım ve rahatlık sağlıyor.

Chromebook 314

Toplantılar için Optimize Edildi

Günümüzün dijital çağında video görüşmeleri ve çevrimiçi toplantılar artık en önemli unsurlardan biri haline geldi. Acer Chromebook ‘ün isteğe bağlı FHD HDR web kamerası, TNR3 ve otomatik yüz pozlama teknolojileri sayesinde video kalitesini önemli ölçüde artırarak üstün bir çevrimiçi toplantı deneyimi sunuyor. Ayrıca, dahili çift mikrofon, ses kalitesini iyileştirerek uzak toplantılar ve video görüşmeleri sırasında net iletişim imkanı sağlıyor.

Chromebook 314

Eksiksiz Bağlantı Seçenekleri

Acer 314, kullanıcıları her zaman senkronize ve bağlı tutmak için eksiksiz bağlantı seçenekleri içeriyor. İki adet tam işlevli USB 3.2 Nesil 1 Type-C bağlantı noktası, iki adet USB 3.2 Nesil 1 Type-A bağlantı noktası, MicroSD kart okuyucu ve Bluetooth 5.1 özellikli Wi-Fi 6E ile kullanıcılar birden fazla cihazı aynı anda kolayca bağlayarak iş akışlarını kolaylaştırabiliyor.

Kesintisiz Eğlence

Kullanıcıların eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Acer Chromebook 314, DTS Audio teknolojisi ve yukarı doğru bakan iki hoparlörü ile etkileyici ses kalitesi sunuyor. Etkileyici 11,5 saatlik pil ömrü, kullanıcıların adaptöre ihtiyaç duymadan favori içeriklerinin keyfini çıkarmasına olanak tanırken, hızlı şarj desteği yalnızca 30 dakika içinde pilin yüzde 50’ye kadar şarj edilmesini sağlıyor.

En fazla yatırım yapılan teknoloji alanlar robotik ve otomasyon