Chery, Yeni Bir Mobilite Ekosistemi Oluşturuyor

Chery

Chery, ekim ayında “Bizim için, gelecek için” temasıyla kullanıcı ekosistemine yönelik yenilikçi modellerini 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde sergileyecek.  

İçinde bulunduğumuz bağlantı çağında, otomobiller ulaşımın ötesine geçerek kullanıcıların yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Otomotiv endüstrisi yeni bir aşamaya geçerken, küresel otomobil üreticileri kullanıcılarla yakından bağlantı kuran ekosistemlerin oluşturulmasıyla ilgili kapsamlı araştırmalar yapıyor.

Chery’de 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde geleceğin mobilite teknolojileri ve mobilite ekosistemi konularında öncü bir bakış açısı sunmak için hazırlanıyor.

Chery

Chery geleceğe yönelik mobilite yaklaşımını sergilemeye hazırlanıyor!

Chery, TIGGO model ailesinde otomobil ve sürücü arasındaki bağı yakınlaştıran üstün teknolojiler ve eşi benzeri olmayan bir sürüş deneyimi sunarken aynı zamanda geleceğin ulaşım teknolojilerini geliştirmeye ve bugünden araçlarında kullanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda “Gelecek için, bizim için” temasıyla gerçekleştireceği 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde farklı ekosistem çözümleri aracılığıyla teknoloji odaklı ve akıllı yaşam senaryoları yaratmayı amaçlıyor. Endüstriye yepyeni bir bakış açısı getirmesinin yanı sıra taze ve dinamik fikirlerin de öne sürülmesini sağlayacak olan etkinlik sadece otomotiv endüstrisindeki teknolojik başarıları ortaya koymakla kalmayacak, aynı zamanda gelecekteki yaşam tarzlarını tartışmak ve deneyimlemek için bir platform görevi görecek.

Üstün teknolojili TIGGO serisi 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’ne damga vuracak!

Zirve, “Çevre dostu, Teknoloji, Aile ve Arkadaşlık” olmak üzere markanın temel değerleri çerçevesinde geleceğe yönelik yaşam senaryoları yaratmayı amaçlarken aynı zamanda Chery’nin üstün donanımlı modellerine de ev sahipliği yapacak.

Dinamik ve şık tasarımı ve verimli güç-aktarma sistemleriyle genç sürücüleri performansı ve teknolojisiyle etkileyen TIGGO 4’ün yanı sıra dengeli performansı ve zengin özellikleriyle dikkat çeken, gelişmiş ADAS teknolojisiyle donatılmış TIGGO 7’de 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde boy gösterecek. Ayrıca TIGGO serisinin lüks iç mekân detayları, akıllı teknolojileri ve üstün sürüş deneyimi sunan konfor özellikleriyle dikkat çeken modeli TIGGO 9’da zirvenin yıldızı olarak yer alacak.

Geleceğin mobilite teknolojilerine dair öngörülerini paylaşacak

Marka, gelecekteki otomotiv endüstrisinde rekabetin temel unsurlarının sadece bireysel teknolojiler veya ürünler yerine kapsamlı ekosistemler olacağına inanıyor. Bu kapsamda marka kullanıcıların verimliliğini artırmalarına, mekânsal engelleri ortadan kaldırmalarına ve kusursuz etkileşim deneyimleri elde etmelerine yardımcı olmak üzere ve ürüne dayalı kapsamlı bir hizmet ekosistemi kurmaya kararlı.

Bu yaklaşım sayesinde , mobilitenin geleceğini sadece ön görmüyor, aynı zamanda geleceğe bugünden yön veriyor. Sadece otomotiv fuarı değil, aynı zamanda yaşam tarzı ve gelecekle ilgili derinlemesine bir iletişim sunacak olan 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi,  gelecekteki mobilite ve yaşam tarzlarına ilişkin benzersiz öngörülerini ortaya koyacak ve kullanıcıların sadece markayla değil, aynı zamanda diğer kullanıcılarla da etkileşime geçmesini sağlayarak teknoloji ekosistemi konusunda örneği görülmemiş bir platform sunacak.

Tesla Ev Ziyaretleri Yapıyor – Dikkatli Olmak Gerekiyor