Chery Kasım Ayında 212 Bin Otomobil Satışı

Chery

Kasım ayı sonuçlarına göre Chery Holdings Group, çatısı altındaki tüm markalarıyla 212 bin 76 adetlik otomobil satışıyla yıllık bazda yüzde 111 büyüme kaydetti. Böylece, bu yıl üst üste ikinci kez 200 bin adet satış sınırını aşarak yeni bir aylık satış rekoru kırmış oldu.

Şirket , yılın ilk 11 aylık döneminde ise yıllık yüzde 47,8’lik artış oranı yakaladı ve bu süreçte 1.665.626 adetlik toplam satış rakamına ulaştı. Böylece Çinli otomotiv grubu, arka arkaya 11 ay boyunca satış artışı kaydetmiş oldu.

TIGGO 7 en fazla satan model oldu!

Chery markası ise kasım ayında yıllık bazda dikkate değer bir büyüme kaydetti ve yüzde 109 artışla satış hacmini 147 bin 916 adede taşıdı.

Ocak-kasım dönemindeki kümülatif satışlar, yıllık yüzde 41,9 artışla 1.197.650 adede ulaştı. Kasım ayında üç Chery modeli birden 10 binin üzerinde satış kaydetti. TIGGO 7, TIGGO 8 ve Arrizo 8 modelleri sırasıyla 25 bin 924, 24 bin 932 ve 17 bin 198 adetlik satışla grubun büyümesine yön veren modeller oldu.

Chery, yeni enerjiden akıllı bağlantıya kadar kendisini ICE, PHEV ve BEV dâhil olmak üzere farklı alanlarda stratejik olarak konumlandırarak küresel PHEV pazarının liderlerinden biri haline geldi.

Chery

Böylece marka, satışlardaki yüksek hacimli büyümeye destek sağlarken yeni enerji ve akıllı ürünler konusunda önemli bir ivme kazandı. Chery, PHEV pazarında dünyanın önde gelen tam fonksiyonlu hibrit konfigürasyonu DHT’yi (Özel Hibrit Şanzıman) esas alan süper performanslı elektrikli hibrit sistemle donatılıyor.

Bu sistem sürüşe dâhil olan çift motora sahip. Bu aynı zamanda Çinli bir otomotiv markasının çift motorlu ilk ve tek DHT çözümü olarak öne çıkıyor. Çin’deki ilk “3 motor, 3 vites, 9 mod, 11 vites” yeniliğine imza attı. Böylece yüksek güç, ultra yumuşak sürüş, uzun dayanıklılık ve üstün yakıt verimliliği gibi temel avantajlarla PHEV pazarının liderlerinden biri haline geldi.

Chery

Hem yüksek verimlilik hem enerji tasarrufu!

Chery TIGGO 8 PRO Plug-in Hybrid ve TIGGO 7 PRO Plug-in Hybrid modelleri, Chery süper performanslı elektrikli hibrit sistemiyle donatılıyor.

Bu, özel 3 motorlu güç kombinasyonu, markanın geliştirdiği ilk 3 vitesli DHT süper hibrit sistemine, 9 çalışma moduna ve tüm sürüş senaryolarını kapsayan 11 hıza sahip. Marka bu sayede hem yüksek verimlilik hem de enerji tasarrufunda öncü bir noktaya ulaşarak hibrit SUV pazarındaki algısını yeniden tanımlıyor.

Chery TIGGO 8 PRO Plug-in Hybrid ve TIGGO 7 PRO Plug-in Hybrid, kasım ayında aşırı soğuk kuzey yarımkürede 34 gün boyunca araç performans testleri gerçekleştirdi ve 7 bin kilometre yol kat etti. Her iki model de şiddetli soğuk koşullara yüksek uyum ve olağanüstü dayanıklılık özellikleri sergiledi.

Apple iOS 17.2 Beklenen Özelliği Sunuyor