Call of Duty: Warzone Eylül’de kaldırılacak

Call of Duty: Warzone Eylül'de kaldırılacak

Orijinal ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone 21 Eylül’de kesin olarak kapanacak. İşte tüm detaylar.

Activision bir blog gönderisinde, geliştiricilerin “mevcut Warzone (orijinal adı Warzone 2.0) ücretsiz oynama deneyimi dahil olmak üzere gelecekteki Call of Duty içeriğine odaklanmasını sağlayacak. Tüm oyun, oyuncu ilerlemesi, envanterler ve çevrimiçi hizmetler yakın tarihte sona erecek. Ancak Modern Warfare, Black Ops Cold War veya Vanguard’da satın alınan herhangi bir Caldera içeriğine bu oyunlarda erişilebilir olmaya devam edecek.

Call of Duty: Warzone Eylül'de kaldırılacak

Warzone, 2020’de iki oyun modu (battle royale ve ganimet) ve aynı anda 150 oyuncuyu destekleyen Verdansk adlı tek bir harita ile geldi. 2019’daki Modern Warfare ile bir savaş bileti, silahlar ve kozmetik ürünleri paylaştı. Lansmandan sadece 10 gün sonra 30 milyon oyuncuya ulaştığı bildirildi.

Kasım 2022’de Warzone 2.0’ın piyasaya sürülmesinden sonra oyunun adı Call of Duty: Warzone Caledera (2021 Caledera haritasından sonra) olarak değiştirildi. Call of Duty: Warzone 2.0 kısa süre önce Warzone olarak yeniden adlandırıldı. Bazı oyuncular, Black Ops 4’ten Blackout gibi daha önceki battle royale oyunlarının hala çalışan sunucuları varken orijinal Warzone’da olmayacağı gerçeğinden memnun değil. Kotaku’ya göre oyuncular, kaynakların Warzone: Mobile’a kaydırılmasından memnun değil ve bazıları tüm Warzone kozmetiklerini kaybedeceklerine dikkat çekti. Oyunun yediden yetmişe hayranı var ve çok fazla seveni mevcut.

Google DeepMind, denetim olmadan kendi kendine çalışan AI robotunu tanıttı