Bu Uygulamayla Uzaktaki Sevdiklerinize Sarılabilirsiniz

hug

Sizden kilometrelerce uzakta olan sevdiklerinizi özlüyor ve onlara sarılmak istiyorsanız bu uygulamayı telefonunuza yükleyin ve onlara sarılın.

HUG adında ki bu akıllı telefon uygulaması ile uzaktaki sevdiklerinize sarılma vakti geldi. Ancak bu uygulama sizi bir araya getirmiyor.Aranızdaki kilometreler aynı kalıyor ama siz birbirinize sarılıyorsunuz.Uygulamadan herhangi bir insanı seçip telefonu kaldırıp kalbinize koymanız yeterli olacaktır. Cihaz kalp seviyesine geldiğinde iki tarafında telefonu titremeye başlıyor.Bu sarılma işi sadece arkadaş listenizdeki insanlarla mümkün.

Ayrıca sarılmanız bittikten sonra detaylar da size bir istatistik şeklinde geliyor. Ayrıca o an mutlu musunuz yoksa üzgün müsünüz veya heyecanlı mısınız bunların hepsini belirtebiliyorsunuz.

HUG uygulamasının gelişitiricileri olan Petter ve Kaspar Prinz eski Google çalışanları. Ancak uygulama sadece App Store’da yer alıyor. Bu da ilginç bir detay.Ayrıca telefonunuzu olur olmadık yerlerde kalbinize koyup gözlerinizi kapamanız ve farklı bir yüz ifadesi takınmanızla birlikte insanların size ne gözle bakacağı da aşikar.Sevdiğinize bu yolla sarılıp radyasyonu kapmak isterseniz de bu size kalmış bir şey.

Gmail de mi çöktü?