Braun Series 7 ile Eksiksiz Bakım!

Series 7

Braun’un Series 7 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti, yüz ve vücut için eksiksiz bakım çözümü arayan tüketicilere hepsini tek bir sette sunuyor.

 Bahar aylarında günlük hayatın temposu artarken, Braun Series 7’nin içerisinde bulunan 10’u 1 arada özel set, eksiksiz bakım çözümü arayan stil sahibi erkeklere hepsini tek bir set içinde sunuyor.   Series 7 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti benzersiz performansı ile stil sahibi erkeklerin kurtarıcısı olacak!

Series 7

 

Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti ile Stilinizi Tepeden Tırnağa Şekillendirin

Braun Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti yüz ve vücut için eksiksiz bakım çözümü arayanlara hepsini tek bir sette sunuyor.

Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti geliştirilmiş kesim teknolojisi ile zorlu alanlarda bile cilde hassas bir yakınlık ve benzersiz bir performans sağlamak için akıllıca tasarlanmıştır. Ürünün kullanım alanlarından bazıları 0,5-21mm arası uzunluklarda sakal kesimi, vücut tıraşı ve saç kesimidir. Braun’un akıllı AutoSense teknolojisi, kıl yoğunluğunu saniyede 13 kere ölçerek makinenizin motor devirini otomatik olarak ayarlıyor. Aynı zamanda 1 saatlik şarj ile 100 dakika boyunca hassas şekillendirme özelliği ile en etkili ve farklı şekillendirme deneyimi sunuyor.

Series 7’nin içerisinde bulunan 10’u 1 arada özel set ile saç, sakal ve vücut için dilediğiniz bölgede tarzınızı tepeden tırnağa şekillendirebilir, 5 yıl garanti imkanı ile de uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Dragon’s Dogma 2 Satışları Çok İyi Gidiyor