Bound By Flame’in PS4 Dövüş Mekanikleri!

Bound By Flamein PS4 Dövüş Mekanikleri

Spiders Games tarafından geliştirilen Focus Home Interactive’in yayıncılığını üstlendiği oyun Bound By Flame için PS4 dövüş mekaniklerini tanıtan videosu yayınlandı.

Action – RPG türünde yer alan oyun hakkında ipuçları barındıran videoda, Playstation 4‘te yer alan tuş kombinasyonları ve dövüş stillerini görebiliyoruz.

Bound By Flame'in PS4 Dövüş Mekanikleri!

Çıkışını PC, PlayStation 3, PlayStation 4 ve Xbox 360 için 9 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek olan oyun, RPG meraklılılarının ilgisini çekmişe benziyor.

Oyundaki karakterimiz şeytani güç tarafından lanetlenmiş ve insanüstü özel güçlere sahip. Bound By Flame için yeni dönemin önemli bir RPG oyunu olabileceği görüşleri ortalarda dolanırken, oyunun yeni nesil oyun konsolu Xbox One için gelmeyeceğide belirtildi. Karakter özelleştirme konusunda ciddi bir çalışma yürüten Spider Games, oyunculara bol bol özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Bu türün sevenleri arasında yer alıyorsanız yeni oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederiz, isterseniz Bound By Flame‘in PS4 için yayınlanan dövüş mekanikleri videosunu aşağıdan izleyelim;

Artık Havaya Yazı Yazabileceksiniz: Lix