Blog yazarak para kazanmak ister misiniz?

Blog yazarak para kazanmak ister misiniz

Bir “Blog” servisi üzerinden kendi Blog’unuzu oluşturabileceğiniz gibi yeni bir site adresi ile de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Fakat bu işe kalkışmadan önce şunu bilmenizde fayda var. Her yıl binlerce insan İnternet’ten para kazanmak için bu yolu deniyor, bunlardan sadece birkaçı istediği seviyeye ulaşabiliyor. Eğer bir Blog açmayı düşünüyorsanız paylaşacağınız konulara ve yazı dilinize karar vermelisiniz. Bu konuda ki tavsiyem gündemden konular seçmeniz.

Eğer gündem hakkında yazmak istemiyorsanız uzman olduğunuz bir konuda da Blog okuyucularını bilgilendirebilir veya zevkli dakikalar geçirebilirsiniz. Her şey güzel de, biz bu siteden nasıl para kazanacağız?

 

Google reklamlarından para kazanacaksınız

Gazeteler, dergiler ve TV kanalları reklam aldıkları sürece yayın hayatlarına devam ederler. Kendi yazılarını veya yayınlarını ne kadar çok kişiye ulaştırırlarsa o kadar çok para kazanırlar. Siz de bir site açarak yayın dünyasına ilk adımı atmış oluyorsunuz. Artık sizin de bir gazete, dergi veya TV kanalı gibi davranmanız gerekli.

Blog sitenize çekeceğiniz ziyaretçiler sizin kazanacağınız paranın miktarını belirleyecek. Gelen ziyaretçilere göstereceğiniz banner, Google reklamları ve RSS reklamları üzerinden para kazanacaksınız.

Ben bir site açtım, her gün bir yazı giriyorum, ne zaman para kazanacağım? Bu sorunun cevabı, hiçbir zaman. Bir site açıp, içerisine yazı girmekle iş bitmiyor. Ziyaretçi çekmek için yazdığınız konulara göre kendi taktik ve stratejilerinizi belirlemelisiniz.  Benim tavsiyem yazdığınız alandaki diğer Blog’çularla iyi dostluklar kurun ve zafere ulaşmak için her gün küçük bir adım atın.

Samsung Galaxy S6 ‘ya Android 6 Marshmallow Güncellemesi Yüklendi