Facebook ‘dan nasıl para kazanılır?

Facebook’tan Para Kazanmak

1.5 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip Facebook sosyal ağ topluluğundan para kazanmak çokta zor değil aslında.

İlk olarak Facebook üzerinden kendi ürünlerinizi satabilirsiniz. Bunun için Facebook reklam sistemi kullanmalısınız. Facebook, Google Adwords de olduğu gibi İnternet’te mal ve hizmet satışı yapanlara kendi sistemi üzerinden hizmet sunuyor. 50 $’dan başlayan kuponlardan alarak Sosyal Ağ sayfalarının sağ  bölümünde yer alan kısımda kendi ürünlerinizi satışa çıkarabilirsiniz. Ulaşabileceğiniz kişi sayısı düşünüldüğünde bu tarz bir fırsatı hiçbir yerde bulamayacağınızı söylemeliyim.

Sosyal Ağ üzerinden para kazanmanın diğer bir yolu ise Sosyal Ağ oyun puanları satmak. Örnek verirsek, Sosyal Ağ üzerinde günlük ortalama 20 milyon insanın oynadığı poker oyununun puanlarını satabilirsiniz. Bu oyundaki 1 milyon puan 1 $ ile 3 $ arasında alıcı buluyor. Bu yöntem yasal olmasa da el altından oldukça iyi çalışıyor.Facebook’tan Para Kazanmak 2

Yarışmaları takip edin…

Facebook üzerinden birçok şirket kampanya ve yarışmalar düzenliyor. Bu kampanya fırsatlarını yakalayarak veya yarışmaları takip ederek para kazanmanız mümkün. Yakın süre önce bir Türk bankası yaptığı yarışma ile kullanıcılarına Parapuan adını verdiği ödülleri dağıttı.

İnternet’in sağladığı imkanların çoğunu Sosyal Ağ üzerinde uygulayabiliyorsunuz. Paypal Donate’te bunlardan bir tanesi. Paypal Donate ile Sosyal Ağ üyelerinden yardım toplayarak para kazanmanız mümkün. Geçen ABD başkanlık seçimlerinde senatör adayları bu yöntemle seçmenlerinden binlerce dolar topladı. Benim bildiklerim bu kadar. Bunların dışında da Sosyal Ağ üzerinden para kazanmak için birçok yöntem oluşturabilirisiniz. Bunlar sadece sizin hayal gücünüze kalmış.

Forex ile nasıl para kazanılır?