BlackBerry Venice’den kısa bir video geldi

blackberry venice videosu

Dün sizlerle paylaştığımız BlackBerry’nin yeni modellerine ilişkin ünlü Twitter kullanıcısı @evleaks tarafından bazı kısa videolar yayınlandı. Aslında bunlara animasyon da diyebiliriz. BlackBerry Venice modelinin ilk videosu için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

blackberry-venice-videosu

İstediği satış rakamlarını ve karlılığı son yıllarda elde edemeyen BlackBerry, sektördeki şansını bir kez daha denemeye hazırlanıyor. IFA 2015’te resmi olarak duyuracağı yeni modeli ile şimdiden dikkatleri üzerine çeken firma BlackBerry, yeni modeli ile bizce önemli bir şans yakalayacak. Çünkü BlackBerry Venice, hem tam dokunmatik ekrana hem de tam boy bir QWERTY kalvyeye sahip. Kaydırılabilir yapısı ile pazardaki şansını deneyecek olan BlackBerry’nin yeni modeli için yayınlanan kısa videoyu aşağıda görebilirsiniz.

Söz konusu modelde Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM, QHD çözünürlükte ekran ve 16 MP ana kamera olması bekleniyor. BlackBerry Venice ilk olarak Amerika’da AT&T operatörü ile piyasaya çıkacak. Avrupa pazarına girip girmeyeceği henüz belirsiz. Bir diğer video da aşağıda yer alıyor. Modelin kızaklı yapısı oldukça dikkat çekici. Uzun süredir bu tarz telefonlar görmemiştik. Eğer uygun fiyat ve iyi bir pil ömrü sunarsa Android cephesinde önemli bir kitleye ulaşabileceğini düşünüyoruz.

BlackBerry’den iki yeni Android telefon