BlackBerry Messenger Akıllı Saatlere Taşınıyor

BlackBerry Messenger Akıllı Saatlere Taşınıyor

Dünynanın en popüler mesajlaşma servisleri arasında yer alan BlackBerry Messenger, çok yakında akıllı saat sahipleri tarafından da kullanılabilecek.

Son dönemde hızla yükselen ve teknoloji devlerinin ilgisini çekmeyi başaran akıllı saat pazarı her geçen büyümeye devam ediyor. Apple, Samsung, Motorola, LG Electronics ve Sony başta olmak üzere birçok teknoloji firması bu alanda etkili olmak için yarışıyor olsa da akıllı saat alanı şu ana kadar Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry‘i cezbedebilmiş değil.

BBM_DG (2)

Birçok firmanın halihazırda kendi akıllı saatini çıkardığı ve yapım aşamasına başladığı akıllı saatlerden şimdilik uzak kalan BlackBerry, bu alanda şimdilik yazılımlarıyla yer alacak gibi görünüyor. Akıllı telefon pazarındaki düşüşü süren BlackBerry‘in içinde bulunduğu sıkıntılı mali süreç boyunca ayakta kalmasını sağlayan unsurların başında gelen BlackBerry Messenger‘ın çok yakında akıllı saatlere taşınacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan BlackBerry yöneticisi John Sims, giyilebilir cihazlar için planları olduğunu söyleyerek popüler mesajlaşma servisi BBM‘in akıllı saatlere taşınacağının sinyallerini vermişti.

Surface Pro 3 Güncellemesi Sorunları Çözemedi