BlackBerry CEO’su Çok Mutlu!

blackberry ceo

Birkaç yıl önceye kadar Kuzey Amerika pazarında büyük bir hakimiyeti olan ama Apple ve Android temelli cihazlar karşısında demode kalan BlackBerry için en karanlık gece bitmiş gibi görünüyor. BlackBerry CEO’su, Passport modelinin başarısından ötürü çok mutlu.

Bir an için; Apple veya Samsung’un CEO’su olduğunuzu hayal edin. Modelleriniz peynir ekmek gibi kapışılıyor ama çok yakında stok sıkıntısı yaşayacaksınız. Bu, doğal olarak sizi sıkıntıya sokar değil mi? Ya böyle bir gelişmeden dolayı çok mutlu olan bir CEO olduğunu söylersek, bize inanır mısınız?

BalckBerry CEO’su John Chen’in şu anda ağzı kulaklarında. Zira BlackBerry Passport’e yönelik öyle büyük bir talep oluşmuş ki, stoklar sıfır noktasına dayanmış.

BlackBerry CEO’su John Chen, “Bu talep, ne kadar başarılı bir akıllı telefon ürettiğimizin ve kullanıcıların bize duyduğu güvenin göstergesidir.” ifadelerini kullandı.

xl xl bbpassport 1

BlackBerry CEO’sunun, Apple ve Samsung CEO’larından farkı, genelde, cihazlarının çok az ilgi görmesi ve iflasın kapısına dayanması. Ancak Passport bu makus kaderi biraz olsun kırdı. Şimdi, yeni BlackBerry Passport’ların üretimi için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

24 gün önce, yani 24 Eylül’de satışa çıkan Passport, 1 milyonluk satış adedine ulaşmış durumda ve bir o kadar da siparişte bulunuldu.

BlackBerry CEO’su John Chen, bu tür modellerle firmanın 2016’da kara geçebileceğini iddia ediyor.

BlackBerry Passport’un silahları arasında; Krait 400, 2.2 GHz dört çekirdekli işlemci, Adreno 330 grafik yongası, 3 GB RAM, 32 GB dahili saklama alanı (256 GB’a kadar yükseltilebiliyor), 3450 mAH batarya, 4.5 inç IPS dokunmatik ekran, fiziksel klavye, 13 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera gibi mühimmatlar bulunuyor.

Capcom’dan Oyun Müdavimlerine Kötü haber