Black Shark 4 serisi özellikleri belli oldu!

Black Shark 4 serisi özellikleri belli oldu!

Vanilya ve Pro modelinden oluşan Black Shark 4 serisi 23 Mart’ta geliyor. Black Shark henüz her iki akıllı telefonun teknik özelliklerini ayrıntılı olarak açıklamadı. Ancak bugün erken saatlerde Black Shark 4 serisinin ekran kurulumu hakkında bilgi edindik.

Söz konusu serinin 144 Hz yenileme hızına ve çok parmakla dokunma örnekleme hızına sahip 6.67 “Samsung yapımı E4 AMOLED ekrana sahip olacağı doğrulandı. 720Hz Ekranın ortasında ayrıca selfie kamerası için bir delik bulunuyor. Black Shark bize serideki her iki akıllı telefonun da bu AMOLED ekran ile piyasaya sürülüp sürülmeyeceğini söylemiyor. Ancak Pro varyantının bu ekran kurulumu ile geleceğini söylemek yanlış olmaz. Black Shark daha önce Black Shark yeni serisinin Snapdragon 888 SoC tarafından destekleneceğini doğrulamışti. Şirket tarafından paylaşılan birkaç resmi poster, vanilya modelinin en az iki renkte geleceğini ve arka panelin X şeklinde bir desene sahip olacağını ortaya çıkardı.

Black Shark 4 serisi özellikleri belli oldu!

Ocak ayında Black Shark, BlackShark 4 serisinde 4.500 mAh batarya ve 120W şarj ile satışa çıktı. Bunu kesin olarak 8GB ve 12GB RAM seçeneklerine sahip olacak Pro modelinde göreceğiz. Cihaz Çin’de düzenlenen bir etkinlikle yerel saatle 15:00’da piyasaya sürülecek. Ek olarak, Black Shark 4 serisinin Snapdragon 888 yonga setinden güç alacağını ve CPU sıcaklıklarını 18 santigrat dereceye kadar düşürebilen gelişmiş soğutma özelliğine sahip olacağını onaylayan iki poster yayınlandı. SD 888 posteri, yatay kamerası ve devasa parlak Black Shark logosu ile BlackShark 4’ün arkasına dikkat çekiyor.

Asus ROG Phone 5 sökme videosu, cihazın nasıl ikiye katlandığını ortaya çıkardı!