Bir Sonraki Windows Phone’un Markası Microsoft Olabilir!

microsoft black 32

Sızan fotoğraflard görülen ön paneldeki Microsoft logosu akıllarda soru işareti oluşmasına neden oldu. 

Dün ortaya çıkan bir rapora göre Microsoft bundan sonra çıkaracağı akıllı telefonlarında Nokia markasını kullanmayı düşünmüyormuş. Böylelikle Microsoft akıllı telefonlarında artık kendi markasını ve logosunu kullanacağının sinyallerini vermiş oluyor. Bu da önümüzdeki günlerde çıkacak Windows Phone’ların çoğunda Microsoft markasının bulunacağı anlamına geliyor.

 

gsmarena_001

 

Microsoft’un ortaya çıkaracağı akıllı telefonlarında kendi markasını kullanacağı belki de ilk cihazın ön paneli bugün ilk defa görüldü. Microsoft logosu, sızan iki fotoğraftan sağ tarafta yer alan yakın pozda sol taraftaki fotoğrafa göre çok daha net bir şekilde görülüyor.

Bugün sızan fotoğraflarla beraber Microsoft logolu bir Windwos Phone’un çok yakında bizlerle olacağını söyleyebiliriz. Öte yandan fotoğraflarda görülen ön panelin sahte olabileceğini de göz önünde bulundurmalıyız. Bu noktada Microsoft markalı akıllı telefon ile ilgili daha fazla sızıntı yaşanmasını bekleyeceğiz.

Bildiğiniz üzere Microsoft Nokia’nın mobil bölümünü satın almasının ardından bölümün adını Microsoft Mobile olarak değiştirmişti. Amerikalı şirket belkide bir sonraki akıllı telefonunun adını Microsoft Lumia olarak açıklayacak bunu bekleyip göreceğiz.

Atari’den Garip Açıklama!