BiP Web kullanıma sunuldu!

bipweb

Turkcell’in mesajlaşma servisi BiP Web üzerinden de kullanılabiliyor. BiP Web ile aynı WhatsApp’ta olduğu gibi hesabınızı QR kod ile bağlayıp, PC’den de mesajlaşabilirsiniz.

Turkcell, geçtiğimiz aylarda BiP adını verdiği mesajlaşma hizmetini kullanıma sunmuştu. Görüntülü ve sesli görüşme özelliklerinin yanında sticker ve caps desteği ile mesajlaşma deneyimine yeni bir soluk kazandıran BiP, bugün Web sürümünü kullanıma sundu. Peki, BiP uygulamasının Web sürümü nasıl kullanılır?

BiP Web nasıl çalışıyor?

Turkcell’in BiP mesajlaşma uygulamasın Web üzerinden kullanabilmek için; ilk önce PC’den https://bipweb.com/login adresine girmeniz gerekiyor.

WhatsApp için beklenen özellik kullanıma sunuldu

Chrome, Windows Edge, Firefox, Opera ve diğer modern tarayıcılar ile uyumlu olan BiP’in Web sürümünde, daha sonra aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor.

Telefonunuzdan BiP uygulamasını açın. Eğer uygulamaya sahip değilseniz App Store veya Play Store‘dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Menü’den Profil > BiP Web adımına gidin

Ekranda gördüğünüz QR kodunu kamera ile okutun

BiP Web

Bu işlemleri yaptıktan sonra BiP uygulamasını Web üzerinden kullanabilirsiniz. BiP arkadaşlarınız ile PC’den WhatsApp üsülü yazışmak çok daha kolay olacaktır.