6 Milyon BioShock Infinite Dağıtıldı!

6 Milyon BioShock Infinite Dağıtıldı

Take Two, BioShock Infinite’in satış rakamlarını kullanıcıları ile paylaştı.

Take Two geçen hafta yaptığı açıklamada oyunun 6 milyon kopyasının perakende satış mağazalarına dağıtıldığını bildirdi. BioShock Infinite‘nin yanı sıra birçok oyuna ait satış rakamlarını da açıklayan şirketin bu rakamları 31 Mart’ta sona eren son mali yılın raporlarında yer verdi.

6 Milyon BioShock Infinite Dağıtıldı!

Irrational Games kepenkleri indirmeden önce kullanıcıların sunduğu son BioSchock oyunu olan Infinite şirketin güzel bir şekilde veda etmesini sağladı.

Take Two tarafından paylaşılan bir diğer satış rakamı ise Borderlands 2 oyununa ait. Eylül 2012 itibariyle 9 milyondan fazla dağıtıldığına yer verilen raporda, firmanın en büyük gelir kapısı olarak gösteriliyor. Şirketin bir başka oyunu olan Civilization 5‘in rakamları ise 5 milyonu aşmış durumda.

Ne kadar satarlarsa satsınlar Take Two‘nun altın çocuğu olarak görülen Grand Theft Auto 5‘i geçmelerinin imkanı yok. Başarılı oyun yukarıdaki oyunların toplam satışından bile fazlasına sadece 6 ayda ulaşmayı başardı. 33 milyon adet perakende satışa sunulan oyun şirketin göz bebeği konumunda.

Kinect’siz Xbox One Yolda!