Bill Gates’dan Apple’a Ağır Suçlamalar!

apple vs microsoft 1

İcra Kurulu Başkanlığından çekilse de Microsoft’un patronluğu konumundan vazgeçmeyen Bill Gates, en büyük rakibi Apple’a zehir zemberek suçlamalarda bulundu.

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, ekonomi kanalı Bloomberg TV’ye heyecan verici açıklamalarda bulundu. Bill Gates, “Apple Pay heyecan verici bir teknoloji ve ben de bu konuda fazlasıyla heyecanlıyım. Apple, devasa kitlelere kolayca ulaşabilir. Yine de şirket, kimseyi kandırmaya kalkmasın. Onların tek amacı para kazanmak; insanlara faydalı olmak değil. İddia ettikleri ifadeleri değinelim: Apple, ihtiyacı olan pek çok ülkeye yardım sağlayacak. Açıklamalar komik. Apple, Microsoft’un aksine daime yalnızca ve yalnızca kendini düşünmüştür ve bu politikasına devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

faceoff microsoft apple

 Gates, Apple Pay’in diğer ülkelerdeki yardıma muhtaç insanlara yardım sağlamayacak olması konusunda benzer bir inancı duymadığını da açıkça ortaya döktü. Dramatik bir duraklamadan sonra Gates’in sözleri, tekrar tekrar yankı buldu:  “Apple’ın tüm amacı para kazanmak.

Microsoft’un toplum lehine bazı şeyler gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği ise belirsiz zira Bill Gates, bu konuda açıklama yapmaktan kaçındı.

Destiny Güncellemesi Kesintiye Sebep Oldu