Bilgisayarınız çalınmadan önce yapmanız gerekenler

eset anti theft

Bilgisayarınız çalınmadan önce korumaya almalısınız. Bilgisayarlarımız içindeki bilgiler çok değerli. Gerek günlük kullanımda gerekse iş yaşamında bu verileri bolca kullanıyoruz. Peki ya bilgisayarınız çalınırsa.

Bilgisayarınız çalınmadan önce yapmanız gereken tek bir şey var. Riski göğüslemeden önce bilgisayarınız çalınsa veya kaybetseniz bile tekrar geri alabileceğiniz bir yol sunsak, ESET Anti-Theft sizlere bilgisayarınızı geri kazanma ve bilgilerinizin başkasının eline geçmemesi garantisi sunuyor.

Kayıp ve çalıntı durumlarında cihazınızı takip edebilmek için cihazınıza takip uygulaması yükleyin. ESET’in Anti-Thetf uygulaması bu konuda yardımcı olabilir: http://www.eset.com/tr/home/products/smart-security/anti-theft/ Ayrıca, eğer cihazınızdaki dosyalar şifrelenmiş ise, başka biri bilgisayarınıza erişmiş olsa bile, bilgilerinizden her hangi bir kâr elde edemeyecektir.

 

Bilgisayarınız çalınmadan önce korumaya almalısınız. Bilgisayarlarımız içindeki bilgiler çok değerli. Gerek günlük kullanımda gerekse iş yaşamında bu verileri bolca kullanıyoruz. Peki ya bilgisayarınız çalınır